Alternativa namn: Hur man överlever 2 Howe 2 Survayv

Hur man överlever Game 2 Rekommenderas för överlevnad.

lämnade spelet tidig tillgång Hur man överlever 2 i genrer av äventyr rollspel action. Fans av zombieapokalyps Hur man överlever 2 kommer att kunna ladda ner 29. 10. 2015 plattformar:

 • PlayStation 3 och 4.
 • Xbox 360.
 • Microsoft Windows
 • Wii U
 • Xbox One

Pochemu människor dras till fasa? Kanske de saknade showmanship och spänning i livet, så de letar efter ett sätt att röra upp känslor med hjälp av dataspel. Även filmen kan inte jämföras med spelprojekt, eftersom det lämnar publiken i rollen som observatör, okomplicerad, medan i ämnena leksaker personen kan påverka situationen, förbättra din hjälte och fördjupa in i en farlig äventyr att nå målet.

 

 

Överlevande bland zombies.

Många är bekanta med förhistoria den första delen av det roliga, och nu kan du ladda ner Hur man överlever 2. Situationen med viruset zombies i Los Riskosne efter några år, inte bara har inte förbättrats, och tog fart. Om först forskarna trott att klara virus tillräckligt snabbt, om isolerat, men det är nu klart att uppkomsten av global pandemi.

Någon försöker överleva på egen hand, medan andra samlas i grupper. Infekterade fruktansvärda infektion blir svårare och svårare varje dag för att överleva i en ruttnande, ruttnande värld, men vill bygga ännu en avlägsen sken av stabilitet och välstånd. Det viktigaste är inte att förlora hoppet, och kanske en dag när kommer att kunna hitta en formel som dödar virus zombies.

tid för dig att gå till Louisiana, men du kan förvänta dig bara på sig själva. I detta helvete av en tid du har att vara jävla tur, smart och listig att hitta en säker plats för byggandet av lägret. Glöm skol scouter. Skola för pojkar naturforskare inte lämpar sig för män som försöker ordna mer eller mindre bekväm, inte bara för sitt eget liv, utan också sträva efter att skydda vänner.

Leta efter mat, vatten och tak över huvudet, samt kommunicera med olika människor, försöka förstå deras motiv och ambitioner. Inte alla vänner lever efter plundring och banditer blomstrade någonsin, och nu har"laglig"status. Vad kommer mötet med en karismatisk främling som lovade stöd och hjälp? Ska vi lita på honom? Vi måste försöka, eftersom det är säkerligen bättre än en zombie.

 

 

Egenskaper.

Hur man överlever 2 på PC kan du utöka din bas, föra den till 16 personer, och fyra på samma gång kan du göra vissa åtgärder. Under passagen vid vissa tider kan du zooma in eller ut ur plats för att se bättre resultat.

Varje tecken tillför utvecklingen av sin del av lägret, gör jobbet, stärka byggandet bestämmelser gruv-, vilket gör verktyg, vapen och rustningar. Du kan skapa sina egna karaktärer, och sedan träna dem att anpassa sig till de svåra förhållanden i livet. Kartor skapade på måfå, och hjältarna utforska området öppnas upp till slummen i New Orleans.

Plocka upp föremål som kan vara användbara för att stärka och förbättra lägret hjälte. Du måste bygga en fälla för att bygga upp och stärka barrikaderna, i verkstäder mästare färdigheter, uppdrag och delta i räder, men förändringen av dagen väderförhållandena ger 2 Hur man överlever mer realistisk.

Gör allt för att förbättra livet i atmosfären av en pandemi. Vara beredd för en zombieattack när som helst, täcker varandras ryggar, och sedan förblir intakt.

System minimikrav

 • OS: 64bit / Windows 7
 • Minne: 4 GB OZU
 • Protsessor: Intel i3 3GHz
 • Video: DirectX 11 compatible
 • Mesto diskutrymme: 8 Gb
 • Zvukovaya Kort: DirectX 11 compatible
 • DirectX 11.
 

Spelar också