stora språnget

Alternativa namn:

Game Big Race: en ädel passion.

World Aristokrater sin underhållning och hästkapplöpning, utan tvekan leda listan. Denna sport har blivit den mest tillförlitliga källan av spänning från alla samhällsskikt. Människor studera egenskaper och anor av varje häst, och jämfört med att försöka bestämma chanserna att vinna nästa race. – spelare före starten av tävlingen på biljettkontoret spänning bråttom att göra en satsning på en häst, som, enligt deras uppfattning, bör komma först.

Bookmakers inte heller sitta sysslolös, och är villiga att dela sina egna hemligheter om en eventuell vinnare. Som i alla företag med anknytning till priser, inte utan bedrägeri och besvikelse. Ändå hopp är verkligen spektakulära, hisnande och vacker utsikt som kan avnjutas utan viljan att vinna. Och om du vill titta på den andra sidan av banan, spelet Big Race inbjuder till stallet till framstående åkare.

 

 

för att starta ett företag.

Drömmen att vara en deltagare, inte en observatör, äntligen gått i uppfyllelse, och nu är du i stora hopp spela, lära sig ett nytt företag noggrant, på alla sidor.

    Växa
  • från
  • colt egen häst
  • Ta hand om hennes hälsa och öka harakteristiki
  • Naymite upplevt zhokeya
  • Prinimayte del i skachkah
  • Razezzhayte runt svetu
  • Delayte framgångsrik stavki

Nachnite sin karriär i ridsport. Gör en skarp, snabb start kommer inte att behöva gå hela vägen – nykomling att bli en professionell hästägare. Köp och sälj hästar, lägga till sina stabila finaste exemplaren.

övervinna den första svårigheten för oerfarna hingst, som vi måste odla medaljör. Det är nödvändigt att organisera bästa skick du har råd för den blygsamma kapital som du har där. Ta hand om sin hälsa, regelbundna och näringsriktiga måltider, redskap och utbildning. Förändring i sinom tid han hästskor, köpa en sadel och annan ammunition.

tal på tävlingarna, tjänar du den första huvudstaden. Tjäna pengar och spenderar dem noga, för att successivt expandera verksamheten. Köpa nya tävlingshästar ökar dina chanser att vinna. Få en vinst och du kan tävla på försäljningen. Efter att ha förvärvat en häst med blygsam prestanda, ta hand om deras gröda, och sedan utsätta till salu.

Fortsätt att spela spelet stora språnget, utbildningsmöjligheter som visas gradvis. Erfarna uppfödare kommer aldrig del med hästar, som förde en betydande förmögenhet, tills de får dem alla. Ta anta sin erfarenhet och korsa elithästartill förmån för eftervärlden. Hingstar får från båda föräldrarna bästa kvalitet, och kommer att vara på en premie.

Avel bästa löparna har länge engagerad i öst, och arabiska hästar är kända över hela världen. Det skulle vara trevligt att ha några bås i sådana fall, för att förbättra blod ditt husdjur.

 

 

Teamwork.

för att starta ett företag, behöver du ett stort hopp i registrering och för en bra häst behöver en stor ryttare. Välj det att vara bland utmanarna i Jockey Club, undersöker varje färdighet. Detta följs av utbildning under ledning av en coach som kommer att utveckla en individuell plan. Detta kan vara växlingen mellan simmar i poolen med att övervinna avstånd uthållighet.

Om en jobbcoach, jockey, häst och dig som arrangör, som skall samordnas, kommer det att hjälpa vinner flest tävlingar. Det är dags att ta del i en stor händelse – konkurrens, och resor över hela iPlayer med stora hopp enorm värld, besöka födelseplatsen för de bästa åkare i Förenade Arabemiraten–.

 

Spelar också