HOMM 4

Alternativa namn: Heroes of Might and Magic 4

Heroes of Might and Magic 4 - dataspel i genren tur-baserade strategi. Game Heroes IV presenteras som fantasy rollspel, som den fjärde delen i en serie av spel Heroes of Might and Magic. Utvecklare har investerat i det här spelet tillräckligt med styrka och själ. Och till slut fick den bättre delen av den presenterade tidigare. Uppdateras inte bara grafiken, men geymp.

Så spelet Heroes IV är värd uppmärksamhet inte bara fansen, men också nybörjare.

Här är då kan rusa nedladdnings Heroes of Might and Magic 4. som snart skulle börja.

In-Game Heroes 4 berättelse inte har förändrats mycket jämfört med den första delen. Du också är ute och reser över hela världen och erövra staden. Klarar hela vägen på kartan äventyr, tills tills du går med i striden. Fight ger karaktärerna striden på skärmen. Men när jag kommer in i staden, det finns en helt ny stad skärmen. Tecken kommer att vara tredimensionell, utan över hela förblev fortfarande i tvådimensionella. Men det är inte viktigt, och handlingen.

Och där göra utan en av dina viktigaste vapen - trollformler. När allt, hela kraften av magi. Spelet Heroes of Might and Magic IV har fem skolor

• Magiska Tillvägagångssätt,

• Chaos magi;

• Magic Life,

• Magiska Död;

• The Magic of Nature.

Magiska Order - väsentligt påverka sinnet magi. Utvecklad för att förbättra konsten att stava strid. Huvud blå färg.

Chaos Magick - trollformler för strider för att leverera kraftfulla skada på en fiende. Har associationer till orange.

Magic Life - grunden för helande och magi mot döden. För den huvudsakliga färgen lila.

Death Magic - baserat på förbannelser, återupplivandet av de döda. Har en förening med svart.

Magic of Nature - där för att hjälpa till att förmå predstaiteley ras Nature. Grön kärna.

Ändå finns det en separat fraktion - Ström. Part som inte använder magi.

Nu kan du också göra potions.

I spelet Heroes of Might and Magic 4 är en möjlighet till en ny process för att bygga byggnader. De är fortfarande ett begränsat antal dag för hjältar.

I allmänhet behöver du inte oroa dig i första allt är lätt, komplicerat gradvis. Och alla de grundläggande parametrarna i spelet kommer du att lära dig som en följd av aktiv gameplay.

Heroes Game 4 med förbättrad grafik. Nu överför din bild med fler klara och ljusa bilder. Musikaliska ackompanjemang är i den bästa formen och stödja spel humör. Denna typ av spel kommer att glädja och dina kamrater.

Slösa inte din tid och skynda på den plats som skulle hämta Heroes 4. och känner mig som en fullfjädrad hjälten i spelet. Lycka gameplay! Tack för er uppmärksamhet.

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar