Hay Day

Alternativa namn: Hai Dai

Game Hay Day är en lovande gård.

Toys på bonden tema skapade mycket, men varje är intressant på sin egen väg. Hörde beröm i pressen och Hay Day-spelare, utvecklade av Supercell-studion. Detta är en utmärkt simulator för att spela på mobiltelefoner och surfplattor. Det kom ut för flera år sedan, men utvecklarna fortsätter fortfarande att göra det, och släpper regelbundet uppdateringar. Den mest intressanta börjar när helgdagarna kommer, då gården omvandlas utan erkännande. Halloween, jul och nyår, påsk, Patricks dag är några exempel där lekplatsen tar ett helt nytt utseende.

Everyone kan hämta Hay Day gratis till sin telefon, och när som helst sluta med att skörda eller utföra en uppgift. För att göra detta behöver du en internetuppkoppling så att du kan kommunicera med vänner genom att arbeta tillsammans i vissa uppgifter eller hjälpa nykomlingar.

Dina möjligheter.

Många har redan uppskattat möjligheten att ladda ner Hay Day till datorn. Samtidigt är allt som tillhandahålls i mobilversionen fortfarande tillgänglig.

Game Hay Day lockar ljus grafik, och när du börjar spela, är det svårt att riva dig bort.

 • Uppbyggnad av en gård
 • Tillverkning av det för personligt nöje
 • Produktion av produkter och skörd
 • Sal av överskott på marknaden
 • Inköp av saknas
 • Förlängning och leverans av order
 • Konstanta förbättringar i byggnader och mekanismer
 • Tillgång till dekorativa element
 • Först kommer det att ta mycket arbete för att få tillgång till alla strukturer, djur, växter och maskiner. Men när du når en högre status kan du koppla av lite, ackumulerande resurser för framtida bruk.

  Tror dock inte att denna process är oändlig. Harvest mognar mycket snabbare än du har möjlighet till en ny lagringsutvidgning. När hyllorna är fulla måste du sälja något för att rensa platsen. För alla typer av varor har du bara ett lager, och endast för fiskehandtag och fångst är en separat skjul.

  Den finansiella sidan av spelet.

  För varje förbättring behöver du inte bara ackumulera relevanta material, utan också valutan. Spelmynt och ädelstenar är lätta att få i kistorna, som periodiskt visas på territoriet och för den färdiga uppgiften. Ett annat alternativ att köpa saknas för riktiga pengar, men Hay Day-spelet är byggt så att det inte är nödvändigt. Det är ganska möjligt att uppnå framgång utan extra kapitaltillskott. Om du älskar att få dig själv vad du behöver, måste du arbeta och spara pengar, för att vissa saker är dyra. Om du till exempel fixar en båt kan du simma på en separat ö för att fiska.

  Men arean är inte rik på fisk. Ibland finns det blå ankor, från vilka du kan hämta dyrefulla fjädrar, och samlar fortfarande några svansar av hummer. Men det här kräver särskild utrustning, och det tar mycket arbete, tid och resurser att producera det. Och vi måste bygga och förbättra poolen och bilen för den här levande varelsen, vilket också är dyrt. Men då kommer de att glädja utseendet och ge dig en bra vinst.

  Som redan nämnts är Hey Days spel väldigt vackert. Vid ett visst skede, när du inte behöver spara pengar för ett annat köp eller pumpning, var uppmärksam på landskapet. Det finns många vackra saker i affären, och i djurpennorna är det möjligt att lägga ut vägar även med gyllene tegelstenar. Installera statyer, lockiga lyktor och andra dekorationer till dina husdjur var trevliga. Du kan också ta en bild av din gård och visa den till dina vänner. Jämför dina prestationer med andra och vinn tävlingen.

   

  Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar