Half-Life 2: Episode 1

Alternativa namn: Half-Life 2: Episode 1

spelet Half-Life 2: Episode 1 - är ett datorspel som skapats av amerikanska utvecklaren Valve Corporation från Bellevue som en skytt från 1: a person och är en fortsättning på det berömda spelet Half-Life 2. Alternativ PC-spel blev tillgänglig för nedladdning på Steam och förpackade versionen blev tillgängliga i början av sommaren 2006 Detta spel, som ursprungligen hade namnet Half-Life 2: Aftermath, helt oberoende, inte kräver installation av Half-Life 2.

Handlingen i Half-Life 2: Episode One PC-spel ärver historien om dess föregångare - det första och andra spel Half-Life 2. Spel Episode One PC går tillbaka till den tid då spelaren i skepnad av G. Freeman, tillsammans med Vance skulle fly från Siti17 tills Citadel Alliansen inte sveps denna stad till marken med honom. Och sedan finns är tidigare känt G-Man och vår karaktär Gordon störtar in i stasis.

Half-Life 2: Episode One Spelet har fem huvudkapitel:

  • Ch. 1: Nödlarm.
  • Ch. 2: Direkt ingripande.
  • Ch. 3: Flykting.
  • Ch. 4: Flykten från staden.
  • Ch. 5: Exit 17.
  • Om du bestämmer dig för att Half-Life 2: Episode One lek, ser du att spelet har följande motståndare:
  • Zombayn - infekterade soldat av alliansen, som kan röra sig snabbare enkla zombie, men ändå inte lika snabba zombies. Han bar en skottsäker väst. Farligt i närstrid, slående klor. Den farligaste eftersom den kan använda en granat.
  • för att programmera bollen mina- militära "självgående" mekanism för alliansen.
  • Stalker - människor som är forskare från alliansen kan inte förvandlas till soldater, och gjorde dem slavar cyborgs. Stalkers använder för att attackera laserstrålar, som genereras av enheter placerade på huvudet.
  • Hunter - Syntetisk Alliance på tre ben, som är i närstrid med hjälp av pulspistol, och om fienden är på ett stort avstånd, använder jägaren Annihilator - en enhet som avger strömmar av antimateria.

Det är värt att notera att spelet Half Life Episode 1 bär en hel del förbättringar och förbättringar jämfört med föregångaren. Till exempel, teknik HDR i Episode One för första gången används i mörka rum upplyst endast en ficklampa, samt förbättrade algoritmer för belysning (belysning hjältinna Alyx Vance). Samma siffra förbättrades artificiell intelligens, och karaktärerna bummed förbättrade ansiktsuttryck.

Om du inte har fattat ett beslut om du ska ladda ner Half-Life 2: Episode One, begär sedan till Internet för att se Half-Life 2: Episode One video. Efter att ha granskat filmerna, ser du att spelutvecklare har lagt en hel del originalmusik - tio nya ljudspår. Förutom video, vet du förmodligen att det kanadensiska laget «köpet Brothers» 2009 Jag sköt en kortfilm baserad på spelet Episode One, och under 2011 och 2013 kom två uppföljare. Bestäm nedladdning här spelet kommer att hjälpa dig denna information - Half-Life 2: Episode One by GameSpy fått utmärkelser för "Bästa Grafik" och "Best Action" och tredje plats bland de tio bästa igr2006 år.

Om alla dessa fakta du hittar tungt, gå till den officiella webbplatsen för spelet och nedladdning Episode One. Vi hoppas att du blir nöjd med det här spelet.

 

Spelar också