Gwent The Witcher Card Game

Alternativa namn: Gwent The Witcher Card Game

Gwent Witcher Card Game - sedan single-player rollspelet"Vedmak 3: Wild Hunt"kom ut 2015, blev tusentals spelare genomsyrad av den karismatiska häxan Geraltas äventyr. Nu är spelet Gwent The Witcher Card Game. Finns på plattformar:

 • Xbox One
 • PC
 • PlayStation 4

Kampen minskar inte. Även om spelets stil inte har förändrats mycket, har bildens utformning förbättrats avsevärt.

 • Chounds är otäcka varelser, redo att sluka även deras släktingar, om detta ökar deras styrka.
 • Skoy taely är smidig, som att ordna hinder och gerillor.
 • Skäl i döden se särskild ära, mod och styrka. Och det är värt att korten blir guld, eftersom de är ofarkbara mot fiendens stavar. På dina händer får du 10 kort och helt slumpmässigt. Förutom soldater av olika slag finns det också en ledare i armén, bland vilka hans speciella talanger sticker ut. Det finns också kort som kan utöva en förstärkning eller vice versa på miljön. Färdigt tillämpa dem, gör en utmärkt kombination som kan tränga igenom alla försvar av fienden. Deltagare i kampen måste gå igenom tre omgångar, och efter varje vinst identifieras vinnaren efter att ha poängat poängen för de samlade korten. I andra omgången kan du dessutom få två kort, och i den tredje enda en, så du bör noga tänka på hur bäst du ska tillämpa dem.

  If åter att återvända till Gwents komparativa egenskaper i Wild Hunt och i det här spelet kan du se att enheterna har ytterligare kvaliteter, och även egenskaperna hos fraktioner och ledare har genomgått förändringar. Tillsammans med de vanliga kartorna har ytterligare sådana dykt upp, inte bara för tecken, men också för fenomen. Till exempel, med hjälp av epidemier är det möjligt att förstöra de svagaste fienderna. The Witcher.

 •  

  Spelar också