GTA: Vice City

Alternativa namn: GTA: Vice City

Legendary spelet GTA: Vice City - en fjärdedel av projektets officiella Grand Theft Auto. Hittills är spelet tillgängligt för både konsoler och datorer. Som utvecklare av projektet var den obestridde Rockstar North. Den första officiella presentationen av spelet ägde rum 2002, men i dag är fortfarande standard att följa för många av dagens utvecklare. De spelare som lockas Vice City omedelbart efter in i "vitt ljus", beundrar henne till denna dag. Unga spelare kommer att delta i projektet.

GTA: Vice City PC - ett bra spel, gjorde i actionäventyr genren, som omfattar vissa delar av tredje-person shooter. Explicit särdrag linje - perfekt insåg bil simulator - styra maskinerna i spelet - ett nöje. Enkelt och prisvärt förvaltning spel kan lätt lära sig både vuxna och barn. Den nya delen av projektet är en logisk fortsättning på sina föregångare. Precis som en gång (om du inte redan är bekant med åtminstone en del av GTA), måste du utföra uppgifter som strider mot ordet av lagen och gränsar till brott. Du kommer att få uppgifter från olika karaktärer, du stött på under gameplay.

För att spelet började, först av allt måste du GTA: Vice City nedladdning. Att gå in i spelet, kommer du att träffa den gamla nya stad som heter Vice City. Ja, nu har du i GTA: Vice City för att spela, resa över vidderna i stadens reklam 80s. Enligt traditionen, för din hjälte Spelet börjar med problem.

Game GTA: VC något modifierad jämfört med sina föregångare. Separata delar av staden har ökat markant. Åtminstone ser de mycket större än en favorit av spelare i Liberty City.

I Grand Theft Auto: Vice City och förändrat den traditionella flottan.

För att bekanta sig med de funktioner i spelet, kan du se till GTA: Vice City video trailer.

 

Spelar också