Grand Theft Auto: San Andreas

Alternativa namn: Grand Theft Auto: San Andreas

Grand Theft Auto: San Andreas är ett annat projekt av spelserien Grand Theft Auto. I raden av huvudspelet, är det femte. Den elektroniska versionen dök upp i 2005. Men innan hon nådde den ryska spelare i 2010 ensam. Som i alla tidigare versioner av denna linje, tar all action plats runt ett enda tecken. Men & nbsp; i motsats till de tidigare spelen, här spelaren kan ändra sin karaktär inte bara genom kläder, men också för att ändra bilden. Till exempel, den största aktören som har smeknamnet CJ kan besöka sporthall, förbättra uthållighet och slagstyrka.

För att kunna spela måste du hämta GTA: San Andreas. Installera det sedan på datorn och njuta av spelet. Åtgärder utvecklas i projektet 1992, när de stora storstadsområdena i Kalifornien brott blomstrar. CJ, han Carl Jones & ndash; Afroamerikansk 25 år och ndash; återvänder till Los Santos (staden, som ligger i den fiktiva delstaten San Andreas), efter fem år i Liberty City. I staden återvänder han på grund av begravningen av sin mor. Hans mor dog i händerna på en lokal gäng. Efter begravningen, återvänder han hem, men på vägen möter han en polis. Huvudpersonen är krediteras med döden av medlemmarna i de stridande fraktionerna, och tvingade att arbeta på & laquo; inte ren & raquo; polisen.

Vid tidpunkten GTA: SA gamer kommer att kunna inte bara att gå, springa och flytta runt med bil, men också med cykel. Dessutom kommer den åkkomfort beror på de personliga egenskaperna hos karaktären, såsom uthållighet. & Nbsp;

Efter hemkomsten, CJ möter en barndomsvän, som ägnar den till alla nyanser av underjorden, som sker just nu i den här staden. Det är värt att notera att GTA: San Andreas kan inte bara spela på datorn, men också på Xbox och Playstation. Men många fortfarande rekommenderar det datoriserade version, eftersom det kommer att bli mycket lättare att använda alla funktioner i spelet.

Med tanke på skapandet av en enorm spelvärld, utvecklarna lyckats öka antalet intressanta berättelser och stilar, jämfört med de tidigare spelen uppställning. Så spelet GTA: San Andreas kunde ge ett större antal olika gata tecken som kan interagera inte bara sinsemellan utan även med Karl. Några av de tecken som krävs för att visas endast vid vissa ställen. Dessutom, i alla delar av staden finns unika karaktärer. Ett av spelen är en konfrontation mellan olika kriminella gäng som ständigt kämpar för deras effekt på ett visst område i staden.

Det bör också noteras att handlingen i spelet skapades inte bara anställda utvecklare, men även professionella skribenter. Exempelvis kan det finnas ett svek, kärlek och besvikelse. För att i högre grad känna scenariot, experter rekommenderar att du först titta på en video GTA: San Andreas, och först därefter starta spelet. & Nbsp;

 

Spelar också