Grand Theft Auto 4

Alternativa namn: Grand Theft Auto 4
Allt detta förkroppsligar perfekt och Grand Theft Auto 4 st. Projektet har lyckats bli speciell för alla medborgare i Ryssland, Ukraina och Beloursi, eftersom de viktigaste spel ljudspår inspelade berömda rapparen Seryoga.

Grand Theft Auto IV - ett spel som kommer att berätta historien om Liberty City. Huvudpersonen Niko hört massor av historier om sin bror, uppriktigt trodde på den verkliga amerikanska drömmen. Onödigt att säga, kanske, om det som var hans besvikelse när han kom ansikte mot ansikte med de verkliga problemen, som sitter bakom ratten i en taxi opretentiös, i stället för den utlovade posh Ferrari, och hyrde en liten LITEN VÅNING "mätaren" var samma "lyxvilla . " Men som framgår av resten av line spel, GTA 4 visar oss natur - modiga protagonister bryts inte ner vid åsynen av de faror som de är villiga att gå igenom till förmån för rättvisa och seger. Vet spelet GTA 4 för att spela en kraft hela natten, en efter en, övervinna nya och nya uppdrag.

Projekt har något ändrats i jämförelse med sina föregångare: gatorna försvann cyklar och bilar på radiobomber. Ljusa och levande färger har bleknat, men grafiken har blivit mer tydlig, trovärdig. Alla förändringar har gynnat projektet - det är i alla fall inte bli tråkig eller ointressant.

Spel Grand Theft Auto 4 fortsätter den goda traditionen - gnistrande humor förekommer mycket ofta, utvecklare utsökt reta de mest kända varumärken och varumärken. Trots att huvudpersonen i projektet - en hjärtlös mördare, titta på honom glatt. Karisma och nerver av stål Nico helt enkelt nitning uppmärksamhet till sig själva. Även råd att dra en parallell mellan Nico Bellyache och Danila Bagrov.

För att starta spelet, måste du först av allt, ladda ner Grand Theft Auto 4. Snabbt och enkelt gör som hjälper någon torrent tracker. När du har möjlighet att ansluta sig till projektet, kommer du att bli glatt förvånad över hans eftertänksamma texter och bra röstskådespeleri cool.

Till exempel GTA IV, kommer spelet alltid populära. De är kvalitet och intressant - vad du behöver till alla spelare. Skynda hellre prova lyckan på den vidsträckta Liberty City! Njut av gameplay för dig själv och rekommendera till dina vänner! Mer detaljer presenteras i video trailers för spelet.

 

Spelar också