Grand Fantasia

Alternativa namn: Grand Fantasia

& nbsp;

Grand Fantasia på nätet & ndash; gratis multiplayer MMORPG spel att kombinera fantasi och anime stilar samtidigt. Spelutvecklare - Aeria Games. Skaparna inte bortse från någon av även de mest småaktiga detaljer i spelet. Projektet är balanserad, vackert utformade, ljusa och minnesvärd. Allt du ska göra här, ta med obeskrivlig glädje! & nbsp; Spelet Grand Fantasia & ndash; denna strid mot varandra, och massiva strider, och bransch användbara föremål, och höja husdjur och förstöra de onda bossar och farliga resor i fängelsehålor, och forskningsfärgglada platser spela utrymmen. Även ett monument till spelaren själv & nbsp; kan uppväcka, för att inte nämna sådana saker som inställningsskivor. Dina möjligheter är nästan oändliga! Starta sätt vanliga rookie, behöver du inte bara passera den väg som följde många före dig, och rulla upp vägen för sitt eget öde. Efter att ha nått en viss utvecklingsnivå, kan du anpassa din karaktär! Var och en har rätt att vara unika, speciella och respekterade andra fångar!

Sedan online-spel Grand Fantasia är en klient, måste du installera det på din dator. Registrering i spelet Grand Fantasia gör det möjligt för kunden att börja nedladdningen. Genom att skapa ett konto, skriv in din e-postadress, skapa ett lösenord och ange födelsedatum. Det faktum att registreringen anges som ditt godtagande av reglerna för projektet. Genom att trycka på rätt knapp, du öppnar dörrar för dig i en helt ny värld av hisnande! Grand Fantasia Registrering & ndash; Denna typ av bostad i världen. Nu blir du en person med hemvist i den fantastiska landet lagligt! Du måste dock inte glömma att för en bra kör spelet behöver sådana krav lägsta systemkrav:

- OS Windows ( R ) 98 / XP / 2000 / Vista

- 2-processor. 4 GHz Intel Pentium 4,

- & nbsp; ledigt utrymme på hårddisken 2 GB,

- video nVidia GeForce FX 5200 eller ATI Radeon 9600;

- ljudet är kompatibel med DirectX 9. 0c,

- RAM 512 MB,

- Internet 56 kbps modem eller DSL / kabel.

Endast om datorn har rätt konfiguration, kommer du att kunna njuta fullt ut av spelet utan några buggar där.

Alla till den fantastiska universum kommer att börja spela Grand Fantasia i Siwa Island enkel nybörjare. På denna ö du är bekväm, liksom skaffa sig nödvändig kunskap. Och precis när vi går framåt kommer du att upptäcka själv möjlighet att välja en av klasserna. Du kan bli en kämpe och är känd för sin styrka, men mod, att vara en jägare att helt klara av stridsuppdrag från långa avstånd, att välja vägen till att kunna engagera en läsare och helande dem som behöver, eller förvandlas till en hjul och har de starkaste trollformler. Varje klass av sina egna speciella färdigheter och förutbestämda utvecklingsväg. Men han grenade nog, så valet är alltid ditt. Till exempel är en nivå 15 hjul redan på att bli en trollkarl och nå nivå 30, att välja mellan väg befälhavaren eller Necromancer. När karaktärerna nå nivå 65, kan de bara odla, och deras utveckling sker på ett individuellt sätt.

För de olika karaktärer och olika vapen tillgängliga. Men dödliga objekt har följande funktionellt syfte: skjutvapen och vapen stödja samt skadegörelse. Dessutom finns det en en hand vapen, dvoruchnoe och för att använda höger eller vänster hand. Bra utrustning & ndash; nyckeln till framgång i kampen! Ta dig tid att ta hand om henne!

Men vapen och rustningar är inte det enda som kommer Grand Fantasia för att spela. Det finns många användbara föremål som kan vara antingen hitta eller köp. Dessa är de element som behövs för en strävan, allmän och speciella föremål. Förresten, kan du göra inköp på den nationella folkkongressen, som är ägare av butiker. Handel i spelet alls välutvecklade och du kan även göra affärer med riktiga spelare.

Ett anmärkningsvärt faktum i Grand Fantasia nätet har husdjur som följer dig när som helst, var som helst. Från att man måste utbilda dem, det beror på den avkastning som de kan få. Dessa djur används inte bara som en transportkörning, men bidrar också till att samla värdefulla resurser. Med tanke på dig förutom att kunna utveckla och så småningom kommer till raden av evolutionen. Det är trevligt att i god tid kan du få några sprites och ditt liv mycket enklare!

För att spela spelet Grand Fantasia på nätet kan vara så angenäm för dig personligen! När allt kommer omkring, det finns en strävan efter ett svep, uppgifter som kräver ett lagarbete, liksom order som endast tänder guilder. Bli medlem i guilden & ndash; betyda att upptäcka ytterligare funktioner. Således kommer du att kunna delta i storslagna massiva strider där ensamstående sätet inte kan vara. Bestäm själv!

snabbt gå underhållande gemenskap och njuta av alla fördelar spännande projekt! Besvikelse är inte hotad, förbereda sig för kontinuerliga trevliga överraskningar! Lycka till! Låt leende aldrig lämnat ditt ansikte!

 

Spelar också