Goodgame Gangster

Alternativa namn: Goodgame Gangster

Goodgame Gangster på nätet & ndash; gratis webbläsare baserad multiplayer strategi socialt spel. Detta är en spännande handling från företaget Goodgame Studios med djupt genomtänkt intrig, högkvalitativ grafik, ett stort urval av spel action och en hel massa av alla sorters lite saker som hjälper att effektivt genomföra oförglömliga slagsmål. Starta uppspelningsGoodGame Gangster enkel vanlig soldat, kommer du att bli att öka sina led tills tills vi blir som en gudfader, som kommer att leda ditt öde i början. Men om tiden för att ge order ännu inte har kommit, har en bra svett att troget utföra alla uppgifter som åläggs dig ledaren. Och låt liv bland gangsters farliga äventyr fyllt med bubblande, samtidigt är det intressant, med en smak av sann lycka och handlingsfrihet. De som brytt sig om att följa reglerna för det verkliga livet, och som längtar släpphänthet spel Goodgame Ganster har verkligen smaka, eftersom oroliga brottslingar gör vad de vill. Du kommer att handla på den svarta marknaden, orsaka en duell andra aktörer att delta i de stora gängbråk, tjäna guld och spendera det med glädje för inköp av dödliga föremål från en enorm arsenal. Framåt! Goodgame Gangster Registreringen väntar på dig och redo att öppna en fantastisk kriminella världen i all sin glans!

Oroa dig inte om vad som inte kommer att kunna spela Goodgame Gangster från datorn. Även om datorn inte har höga parametrar, du fortfarande kan säkert gå vidare till spelet, eftersom systemkraven för spelet mer än blygsam. Plus webbläsare & ndash; och du kör runt på gatorna i spelet med en pistol i handen! Och när du skapar ditt konto, kommer det inte ta lång tid. Registreras i spelet Goodgame Gangster två steg. Först måste du skapa en karaktär, som är att välja sitt utseende, kön, namn och klass. Efter övergången till fyllning av områden som e-post, lösenord och väljer önskad spelvärlden. I slutet av registreringen godkänner du reglerna genom att kontrollera och kan fortsätta att utföra sina mörka affärer.

Spelarna förenas i familjen, som leds av de gudfäder. När du kommer in i klanen, blir du en soldat. Med tiden kan du tjäna kampanjen. Nästa steg i din karriär kommer att vara titeln på Capo. För Capo finns en sådan åtgärd: start för den attacken, registrering av attack / försvar, offer - guldtackor. Då kan du tjäna från gudfader att förbättra consigliere. Denna avdelning utan att ta de möjligheter som du har varit förut, lägger till följande uppgifter: att utvisa Capo och Soldier sänkning Capo höja Soldatov, inbjudande spelare att engagera sig i inköp av bonus (Cash / erfarenhet). Hur kommer du att uppnå framsteg på den hierarkiska stegen & ndash; ditt fall, eftersom det viktigaste & ndash; resultat!

För att spela spelet Goodgame Gangster Du kommer att använda en hel del punkter. På grund av dessa typer av vapen tillgängliga: skyddsvästar, olika sevärdheter (taktisk teleskop, infraröda kikarsikten och laser), rök, chockgranater, dynamit TnT, kastar kniv, kravallpolis sköld och mycket mer. För att hjälpa soldaterna och gav en medicinsk kit som innehåller bandage, piller och andra godhet. Det finns några användbara saker som kamouflage kappa, kamouflage, rem och så vidare. Förutom att låna tecknet måste använda sina egna styrkor livsmedel, nämligen kaffe, juice, morötter, nudlar, choklad barer. Denna mångfald gör spelet rika och attraktiva.

, men för att lyckas i strid nog att lagra alla de nämnda ämnena. Eftersom tecken har vissa egenskaper, sedan att öka chanserna att vinna, bör dessa parametrar pumpas. Först bör vi vara uppmärksamma på tre nyckelegenskaper och ndash; lycka, uthållighet och stridsegenskaper. Senast för varje klass är speciell: för Gopnik & ndash; en kraft för fuskare & ndash; Agility och taktik för & ndash; intelligens.

Förresten, och klasserna själva är skillnaderna mellan dem. Eftersom Goodgame Gangster spelet ger i början för att göra ett val mellan de tre tillgängliga klasserna, måste du veta vem som är vem. Så rånarna är mycket smygande och ofta vilja slå tillbaka, även om de inte tänker på hur deras agerande är ärliga. Dessutom är de fullt kapabla att undvika fiendens träffar. Taktik, i motsats till tjuvarna attacken återspeglar dåligt, men så har möjlighet att beräkna sin egen attack som motståndarna får det maximala antalet slag. Men ligister kännetecknas av sin uthållighet i strid. De är avundsjuka på varje uthållighet. Även den mest krävande bekämpa honom efter vad. Du kan välja den som, enligt din åsikt, den mest lämpliga och söker vyborot företräde i denna hårda världen! Varför inte bli en inflytelserik gudfader?

Tro på sig & ndash; alla sant! Missa inte detta tillfälle att visa upp! Lycka till!

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar