Goodgame Fashion

Alternativa namn: Goodgame Fashion

Goodgame Mode på nätet & ndash; fri social multiplayer flash spel för flickor är intresserade av mode. En annan trevlig överraskning från studion Goodgame , som är känd för sitt liv simulator. Om du är förtjust i modetrender och njuta av alla vackra, om du anser dig själv en riktig kvinna som inte bär hemsk och redo att vänligen ge råd till andra spel Goodgame Fashion är säker på att din smak. När allt kommer omkring är det där du blir en trendsättare själva diktera reglerna i denna oförutsägbar värld. Först ägare av en liten butik, men med tiden, det finns alla chanser att det kommer att bli en enorm mode bolag. Endast tack vare insatser du marknadsför ditt företag och locka en hel del kunder, vilket gör att du sagolikt rika. Naturligtvis, hans eget modehus & ndash; varje flickas dröm. Men ha tålamod, måste göra en hel del arbete innan det blir möjligt att njuta av resultaten.

Allt som behövs för att komma åt spelet & ndash; det Goodgame Mode check. För godkänt det är mycket enkelt. Fyll i ett par områden (spelarnamn, lösenord, e-postadress), blir du en fullfjädrad användare. Observera att registreringen i spelet Goodgame Fashion kräver samtycke av reglerna och att bekräfta detta behöver du genom att placera motsvarande kryssruta. Till Gameplay passerade utan fel, se till att din dator har Adobe Flash Spelaren . På resten av systemkraven inte oroa dig, eftersom de är absolut inte hög. Skaparna har gjort allt möjligt så att du fritt kan njuta av spelet.

Nu, när du börjar spela spelet online Goodgame Fashion , du kan distribuera sin våldsamma verksamhet och mer för att förbättra debiteras initialt unprepossessing butik. Utbildningen kommer att förstå essensen av saker och att förstå de grundläggande komponenterna i spelet. Kloka tips hjälper inte att gå vilse först och tro på sig själva. På vägen att vara en hel del. I början, allt du äger & ndash; ett par mönster, en sömmerska och en dummy. Ligger allt detta i ett litet rum. Men efter att ha gjort allt som behövs, kan du vara stolt att skapa en värld varumärke. Spela i Goodgame Fashion & ndash; Det betyder djur tyger och skapa kläder, rekrytera utbildad arbetskraft och leda dem att göra allt möjligt för att locka kunder, skapa din egen inredning av butiken, och uppdatera den regelbundet visa upp. Föremål av interiör kan du köpa för pengarna. Det säger sig självt att ju fler besökare du kommer att gå vidare med inlästa påsar, desto större blir dina chanser. Lär dig att motivera fashionistas, göra dem ett erbjudande de inte kan vägra & ndash; och tricket är klar. Ditt företag kommer att växa, och försäljningen ökar.

Tänk bara hur trevligt att vara en trendsättare. Känsla av att du är lika med miljoner, du vet vilken typ av känsla när bakom växer vingar. Och du kan uppleva allt, just har börjat Goodgame Fashion spela! Game Mode & ndash; Det är en hel del trevliga känslor och verkligen obegränsat. Vill du vara på den världsberömda Chanel och Dior? Nej du inte förbjude! Det viktigaste att prioritera och din butik kommer att besöka inte bara vanliga människor utan även stjärnorna.

Missa inte nöjet att chatta med andra spelare. Besök butikerna konkurrenternas, för att se hur alla dem att bosätta sig. Och kanske under ett av dessa besök, kommer du att ha nästa stora idé. Även bland användarna finns det många människor som blir vänner och stöd kommer inte hindra någon ännu.

Game Goodgame Fashion väntar på dig! Denna aktivitet är väl lysa upp din fritid! Vi kan bara önska er gott humör och massor av leenden!

& nbsp;

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar