Goodgame Farmer

Alternativa namn: Goodgame Farmer

Goodgame Farmer på nätet & ndash; multiplayer gratis webbläsarspel med lustiga tecknad grafik. Det är absolut en positiv fred, där du kan uppleva en hel del positiva känslor. Om du anstränga urban rörelse och inte andas, är det dags att kasta in virtuell verklighet, som ska överföras till vidderna i jordbruksmark, där ett smidigt flöde i livet att lugna någon, om än omöjligt krossade nerver. Genom att sköta sin gård och utvidga gränserna för ägodelar, känner dig full av fantastiska invånare i byn. Börja spela i Goodgame Farmer , du själv avgör när och hur mycket man ska arbeta, och när bara ligga på gräset mellan fälten och sola. Men även i de timmar av hårt arbete, kommer du inte känna någon trötthet! Efter denna process kommer att bli mycket spännande!

spela spelet online Goodgame Farmer kan vara vem som helst och behöver inte nödvändigtvis göra en dator med hög prestanda. Genomsnittliga systemkraven göra projektet överkomligt. Normal webbläsare plus en Internet-anslutning & ndash; det är allt som behövs för att dyka in i en saga. Gå med i spelet Goodgame Farmer kommer att göra dig en legitim användare och delta i spelet kan vara vid en lämplig tidpunkt. Förutom passerar Goodgame Farmer registrering är mycket enkel. Fyll i din e-postadress, skapa ett lösenord och kontrollera, godtagande av reglerna. Nu världen coolaste bönder framträda inför dig i all sin glans!

Så, vad kommer ägaren av gården? Och du kommer att plöja sina fält och plantera träd och växer olika nyttoväxter och djuruppfödning, och, naturligtvis, för att skörda frukterna av sitt arbete. Fråga vilken typ av kultur är i området? Ja, väldigt mycket! Exempelvis, bananer, plommon, citroner, körsbär, apelsiner, äpplen, oliver och så vidare. d. Också ta hand om en gård expansion och modernisering av alla processer, förbättra villkoren för husdjur. När spelet Farmer främst sociala, är viktig punkt relationen med grannarna. När allt kommer omkring, kan du inkludera dem att göra fiender och hitta riktiga vänner. Lära sig att samarbeta, och framgången är garanterad. Det är värt att nämna att de som tar Goodgame Farmer spelar en möjlighet att konkurrera på resultaten av människor från många länder. Spel intresserade spelare runt om i världen!

Oroa dig inte att du drar hårt på en massa saker på en gång, och du vet inte hur man handskas med det. Även om spelet Goodgame Farmer och krav för att delta i så många aspekter, men det är mycket lojala mot nykomlingar och ger tid att bemästra. Först måste du enkelt träningsprogram, genom vilken du och lära sig de grundläggande åtgärderna. När allt går som ett urverk: plantering groddar, skörd, handlar på marknaden, plocka upp en legitim vinst. Handel i spelet har en speciell plats. Det är genom processen att försäljning och inköp du gör försäljningen av sina produkter, och få allt du behöver för vidareutveckling. För övrigt var det på marknaden och du kommer att vara mer benägna att interagera med andra spelare. Så missa inte chansen att anpassa deras fördel till dig själv! Marknad & ndash; Det är också en plats där du kan få ett jobb att utföra. Och de är ansvariga för en god belöning. Du kan tjäna lite pengar och hjälpa andra jordbrukare. För ditt arbete & nbsp; vissa spelare är villiga att betala farmadolarry. Men försök inte att vara ledsen att hela tiden måste mört. När du når en viss utvecklingsnivå, och kommer att vara rik nog att betala för andras arbete, kommer själva anlita legosoldater.

Förutom marknaden i spelet har en butik. Det erbjuder alla typer av växter, djur, gödningsmedel, byggnader som kan överföras till gården, och även ett stort urval av dekorationer. Flera saker som kommer att ha en direkt proportionell mot nivån. Det är, ju längre du spelar, desto mer övertygad känsla i denna roliga värld.

Till sist bör det sägas att spelet Goodgame Farmer har ett antal användbara funktioner. Till exempel, konversation, konstgalleri gård gåvor till vänner, ledbesvär och annan personlig dagbok. Se dig själv i denna fantastiska online-produkt. Besvikelse hotar inte! Njut och låt dig i alla lycka till!

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar