Goodgame Cafe

Alternativa namn: Goodgame Cafe

Goodgame Cafe & nbsp; på nätet & ndash; roligt multiplayer gratis webbläsare spel som simulerar de kulinariska konst och service kunder besöker cateringföretag. Du blir en riktig ägare till caféet, där olika människor kommer med en önskan att äta gott och tät. Men tro inte att alla dina arbetsuppgifter reduceras till att följa arbetet på institutionen. Efter allt, förutom att uppfylla rollen som regissör, ​​samtidigt som du är en kock. Detta innebär att kontrollen av matlagning också kommer att ligga på dina axlar. Spelgoodgame Cafe & nbsp; mättade många spelelement som ska ingå i samband med spelet. Huvuddragen: närvaron av en kokbok, en mängd olika ingredienser till matlagning, möjlighet att dekorera café dekorationer på sitt eget sätt, tjänsten besökare, resor till marknaden, banketter och mer. Missade du bara inte har tid! Om du tror att min matlagning elementet & ndash; Framåt! Game Cafe & ndash; Detta är platsen där du kan förverkliga din kallelse!

Delta i ett spel Goodgame Cafe & nbsp; Det tar mycket tid. Du måste ange ett smeknamn, lösenord och komma med en e-postadress. Tänk på att Goodgame Cafe & nbsp; Checka in sig innebär att du godkänner reglerna för projektet. När det gäller de nödvändiga systemkraven kan vara lugn. Spelet är inte krävande att resurser och du kan mycket väl kunna njuta av spelet med en genomsnittlig datorkonfiguration. Hem & ndash; Tillgång till internet och en modern webbläsare. Du passerar en utbildning och börja med full styrka för att spela Goodgame Cafe & nbsp;!

Så du kan känna dig säker i rollen som chef för café, låt oss order kommer att behandla viktiga ögonblick i spelet. Så, efter den röda pilen, och alla instruktioner, kommer du snabbt att kunna få bekväm och känna i en ny roll som fisken i vattnet. Att förbereda maten, behöver du recept. För att göra detta, och skapade en kokbok. Om du klickar på den med musen, kan du hitta en lista över livsmedel och kommentarer till deras framställning. Och om före öppnandet av boken, klicka på en tom tallrik, och du kan förbereda rätt måltiden. Se till att ha tillgång till alla de nödvändiga ingredienserna, en förteckning över dessa, förresten, är längst ner på varje recept. Ingredienser ska förvaras i kylskåp, och du ständigt måste fylla på sina lager. & Nbsp; Produkter köps i butiken. För att komma åt det, klicka på knappen i form av en korg av dagligvaror i nedre högra hörnet på skärmen. När det upptäcktes att kylskåpet är full, skulle det vara bättre att sälja vissa produkter till gåva de inte förstöra. Klicka på knappen i form av en kassaapparat, sälja vad du har är i överskott.

Om du vill se presentabel, och institutionen var att ordna din smak? Använd avsnittet & laquo; Inredning & raquo;. Kategorier såsom möbler, utrustning och tillägg hjälper till att kvalitativt förändra caféet. Gör permutation tillräckligt bekväm. När allt kommer omkring, när du börjar göra det, människor och arbetstagare försvinner från rummet. Det vill säga, komma i vägen, ingen kommer. När du har gjort önskade ändringar, kommer försörjningsmöjligheter kaféer fortsätter framgångsrikt. Det är värt att nämna att den tråkiga möbeln inte nödvändigtvis kasta. Det kommer att bli mycket klokare att sälja den till dem som behöver det och få vinst.

spela spelet online Goodgame Cafe & nbsp; Du kommer kontinuerligt att titta på lyx betyg. Populariteten beror på denna indikator. Så det är bättre att försöka. Efter den tomma caféet är osannolikt att ge dig glädje.

Spelet låter dig organisera Kafé soirees, så kallade högtiderna. Det kommer att behöva lära sig att samarbeta med andra aktörer. I ett sådant fall enbart dra det omöjliga. Förberedelse som behövs för en bankett rätter kräver insatser av flera kockar. Du kan antingen gå med preparatet inte redan har planerats av någon bankett eller för att schemalägga ett datum och hitta sina egna kamrater. Framgången bådar gott för en avgift. Du kommer att få en viss mängd spelets valuta & ndash; kafeyningov. Så ansträngningen kommer inte slösas bort i onödan!

En bra plats i spelet är på marknaden. Det är där du kan träffa andra spelare, chatt och även göra vänner. Att vara med någon på vänskaplig fot, är det möjligt att bjuda in sig själv att besöka och lära av erfarenheterna från en annan ägare till ett café. Tro mig, det kommer att vara mycket användbart! Konstiga resultat kommer att bli en perfekt stimulans för dig personligen och sporra att fördubbla ansträngningarna för att överträffa de andra.

Spelet Goodgame Café förberett en annan trevlig överraskning & ndash; Wheel of Fortune. Det ligger i marknaden. Varje dag du får fri att vrida det. Du kan vinna en mängd olika priser. Till exempel cocktail körsbär, möbler, & laquo; russin & raquo;, nya recept, guld & nbsp; och även uppleva.

Start Goodgame Cafe & nbsp; Spela nu till fullo njuta av virtuella offentliga livet och göra vad han vill. Låt alla ansträngningar er lycka till!

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar