Gudar och hjältar

Alternativa namn: Gudar och hjältar

gudar och hjältar Online & ndash; gratis webbläsarbaserade multiplayer online-spel, som kan skilja mellan liknande produkter på marknaden för online-spel som är verksamma i vår tid. Tro mig, att se varje spel alver och dvärgar vanliga spelare redan pall, Ge dem något nytt och mer intressanta och moderna spel sällan göra oss lyckliga i fastställandet av nya produkter. Onlinespel Gudar och hjältar är en trevlig undantag i en ganska intressant setteinga, vilket är en sällsynthet bland liknande leksaker. Men, för att vara ärlig, mytologi som alternativa universum för spel tog en mycket dålig start och en hel del produkter med den gamla inställningen nu ganska väl att snurra och ta fart. Ganska bra alternativ fantasi, håller med. ;)

Registrera dig i spelet Gods och Heroes är mycket enkel och tar bara några minuter. Allt du behöver göra & ndash; ange användarnamn, e-postadress och lösenord för att komma åt kontot. I princip samma saker som du kan göra i den officiella klienten, bara ladda ner den från webbplatsen för spelet. I princip är denna registrering gudar och hjältar klar och det är dags att titta på hur hur vår igrulina.

Gudar och hjältar online spel, efter att ha arbetat på samvetet och ju mer du spelar det, desto mer övertygad om att dess utvecklare har ingenting att rodna. Och detta trots att dess budget är en bråkdel av budgeten för dess kolleger Igroprom. Bild från spelet ser mycket trevligt och anständigt. Även om vissa spelare och intrycket att spelet gudar och hjältar Online är en mycket allvarlig finans kopia av de betalda spel, men även om vi antar att i viss mån detta är sant, då en kopia av detta ser mycket anständigt. Så, har vi möjlighet att välja en av fem typer av tecken med olika egenskaper och färdigheter. Menyn har en annan typ, men att spela gudar och hjältar för honom, tyvärr, vi kan inte. Varje hjälte har ett par gudar-beskyddare, som ständigt kommer att följa honom under hans spel och gör all hjälp som möjligt. Faktum är någon av dessa två gudar bads & ndash; Det beror på dig. Detta val, förresten, är en av de viktigaste i spelet, på grund på vilken gud du ber, oberoende funktion och del av dina underhuggare för att hjälpa dig i strid. Nära dem, i själva verket sker alla de viktigaste handlingen i spelet. Scout, till exempel, kan ringa eller bronsstatyer av nymfer. Du bör inte lita på det faktum att dessa assistenter kommer att få från de allra första minuterna av matchen. De måste fortfarande att tjäna pengar, men för att göra det, har du ganska Förspänning.

Redaktören karaktär möter oss i början av spelet, trivsamt glad utförande. Det är, i princip, är det logiskt, eftersom de flesta av hjältarna i gamla myter & ndash; de som fortfarande vacker. Det är värt att komma ihåg Apollo, Hercules, Akilles och andra mytologiska figurer.

Mekaniken i spelet har inga grundläggande skillnader från liknande spel. Du uppdrag istriblyaete olika monster kolektsioniruete troféer och genom strippning en av spelställen, gå att skipa rättvisa och att göra gott mot en annan. Obehagliga behagar ingen auktion i spelet, så spelarna koncentrerar sig på hantverk kommer att känna lite obekvämt. Men trots detta, de gudar och hjältar spela roliga och tack för detta är det nödvändigt för deras utveckling begrepps vision av spelet. Avsaknaden av en auktion med mer än kompenseras av de ovan beskrivna militära medhjälpare som väsentligt underlätta ditt liv i en mängd komplexa situationer som uppstår från tid till annan i spelet. Faktiskt få en assistent kan hyra den för en avgift, beroende på dess funktion i spelet. Tillgång till anställning av vissa hantlangare bestäms av vilket jobb du har avslutats eller vilken nivå av ditt spel karaktär.

på svårighetsgrad, och spelet beror också på plats och storleken på din prespeshnikov, vilket innebär att om dina vänner och du har en ganska hög nivå, har du inte bara en grupp, som en hel armé. :) Spela online spel gudar och hjältar av detta blir mycket mer intressant och roligt.

Sammanfattningsvis är det värt att notera att spelet är trivsamt nöjd oss, även med tanke på de brister som finns i den. Spela spelet Gudar och hjältar Online du kommer att älska det, behöver du bara avgöra om du är redo att bli en riktig erövrare av en stor och spännande online-världen. Registrera dig och bevisa att vi förtjänar att ens gudarna har lärt oss om dina bedrifter!

& nbsp;
 

Spelar också