Troll vårdaren

Alternativa namn: Troll vårdaren

Goblin Keeper online spel & ndash; gratis webbaserat multiplayer fantastiskt spel med strategi element. Att få in i en värld som bebos av många konstiga varelser, bygger du ditt eget imperium och bli härskare över hela grupper av goblins, orcher, troll, häxor. Alla dessa varelser har en i sitt slag inspirera rädsla, men i rätt händer och nådde toppen av sin makt och blir dödliga. Game Goblin Keeper är perfekt för dem som har ambitioner över kanten. När allt kommer omkring, alla ägare av en dyster fängelsehåla syftar till att utvidga territoriet underordnad att så småningom få världsherravälde!

För att spela spelet Goblin Keeper kan vara vem som helst. Och det behöver inte nödvändigtvis ha en dator med branta parametrar. Efter systemkrav spelet annorlunda blygsamhet. Behöver du Goblin Keeper registrering, vilket kommer att öppna dörren till den mystiska virtuella världen. Inom några minuter kommer du att fylla i nödvändiga blanketter genom att skriva information som e-postadress och lösenord och bekräfta godkännande av reglerna för projektet & ndash; Nu kan du och hela registreringen i spelet Goblin Keeper.

Nu, när du blir en legitim användare måste kavla upp ärmarna och börja förverkliga sina drömmar. Deeds du inte sluta! Först måste du bygga ett fängelse, utrusta den med allt du behöver för att ta hand om skydd mot oväntade besök. Till exempel, att placera dolda fallgropar som tillgodoser belackare vågade dyka upp i din ägo. Allt som kommer att vara inne i fängelsehålan, skapar du dina egna händer. Även storlek och utformning av rummen kan väljas oberoende. Och för att ordna möbler för att göra ett bekvämt hem, använda en speciell workshop. Få sina underordnade för det goda arbete ni inte att uppmärksamma deras indignation. Dessutom kommer du att se till att ingen satt tillbaka som herre över bergen hjärta, har rätt att beskatta befolkningen. Låt deras liv inte att honung! Vara herre strikt, men samtidigt rättvist. Gör inte ryckas med hans allmakt, inte att provocera onödiga problem. Tror att medborgarna kommer att arbeta mer effektivt, om du kan tjäna respekt för dem.

Det är värt att nämna att det viktiga är processen för råvaruutvinning. Utan dem är det helt enkelt omöjligt att spela Goblin Keeper. På grund av tillgången på resurser, kan du producera allt du behöver. Och om du tycker att något har i överflöd, så gå till den svarta marknaden och tjäna lite pengar. Det är värt att nämna att arbetet i gruvorna kan göras inte bara invånarna i ditt imperium, men även vänner som konstigt nog, men det är tillåtet att fånga och använda som rabsily. Men ibland är det bättre att alliera och ta hjälp av sina grannar än att pressa alla saften ur dem och försöker få med våldsamma medel. & Nbsp;

När det gäller kriget i Goblin Keeper nätet, kan du leda striden med andra aktörer för att attackera andras ägodelar, plundra och förstöra huset älvor. Men inte falla i självbelåtenhet. När allt kommer omkring, är du någons syfte. Adekvat lyckas slå tillbaka fienden i händelse av attack. Att känna sig trygga, måste du skapa och träna en armé. Och planerar en som helst händelse, bättre göra en preliminär undersökning. Utveckling Taktik & ndash; En av de viktigaste aspekterna av spelet. Tänk bara hur trevligt det är att vinna och avgöra ödet av backarna framför din motståndares huvud! Hem för att eliminera de varelser som kämpar på sidan av motståndaren och sedan, som de säger, en hatt!

Om du vill få alla de bästa och är redo för det här att gå på lik, kommer du att älska att spela Goblin Keeper. Här kan du skamlöst driva en erövringspolitik, utan skyldighet att någon delar lustiga! Låt förvandla alla dina intrikata Planer!

& nbsp;

 

Spelar också