Goalunited

Alternativa namn: Goalunited

G oalunited nätet & ndash; Internationell multiplayer-spel i genren fotbollssimulator.

& nbsp; Online-spel goalunited en webbläsare, är att spela det, behöver du inte installera ytterligare programvara på datorn. Så hon inte vidare till spelarens datorutrustning specifika krav, måste du ha:

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Alla webbläsare senaste ändringen,

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Flash Player 10

Delta i ett spel goalunited & nbsp; snabb och består av flera steg. Först måste du fylla en enkel form:

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; för att genomföra ett användarnamn & ndash; under samma namn kommer att vara kända för spelet; eftersom spelet är internationell, är det bäst att komma med namnet på den engelskspråkiga i kyrilliska, du kommer inte ens att kunna komma in,

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; skapa ett lösenord,

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; för att ange e-postadressen

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; accepterade villkor.

Det andra steget & ndash; Detta brev, som du får till din registrerade e-postkonto i brevet du får ytterligare instruktioner och en länk till spelet. Registrera goalunited klar och du kan börja träna ditt team.

Goalunited online spel populär över hela världen & ndash; det spelas över två miljoner människor. Spelet har gränssnitt på 15 språk, så om du bestämmer dig för att spela goalunited, då du kommer att ha möjlighet att konkurrera med fotboll chefer i många länder.

I det här spelet och ndash; Football Manager, och ditt jobb är att ta ditt lag till toppen av turneringen linjen. Spelet har sin egen speciella speltid. Så, i verkliga livet det sker i år, och i spelet & ndash; fyra, respektive, kommer att hållas fyra fotbollssäsong och dina spelare åldras som fyra år.

När du börjar spela spelet goalunited nätet, kommer du att få kommandot. Varje fotbollsmanager ges en särskild grupp, så din första uppgift är att identifiera styrkor och svagheter i sitt team. För att göra detta, kommer du att ha en träningsperiod under vilken du kommer att vara bekant med alla nyanser av spelet, och flitigt utföra utbildning uppgifter, kommer du att kunna tjäna bonusar. Läs noga igenom informationen på varje spelare, eftersom vissa av dem har speciella talanger som kan hjälpa dig att vinna matcher!

Leken goalunited nätet är inte som en vanlig fotbollsmatch där du bara kan köpa spelare och oändligt spela matcher. Nej, detta är ett spel med strategi element. Du behöver:

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; De plocka upp sina spelare,

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; , men också rekrytera personal, läsa hans CV,

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; för att plocka sina egna träningsprogram, eftersom spelarna kommer att vara trött för att sova på fältet och inte utbildade kommer inte att visa allt som kan.

Glöm inte att skapa flera olika typer av arrangemang av spelare på planen & ndash; som en standard, är effektiv mot alla konkurrenter, och individen, med beaktande av de egenskaper och förmågor av varje spelare.

Dessutom, när du spelar goalunited, då du kommer att vilja leta efter sponsorer för hans lag, underteckna ett kontrakt med dem och slåss med konkurrenter inte bara på fältet för bollen, men för pengarna mecenater. Du måste också utveckla sin egen arena, i själva verket vad det är, desto fler fans närvara spel. Glöm inte också om parkering!

spela spelet online goalunited du kommer, som består i en av ligorna. Om du bor på toppen av ställningar, kommer nästa säsong att ta dig in i ligan nivå högre, annars - kommer att flyga till en lägre division. Du kommer också att få möjlighet att delta i Ligacupen.

Spelet har två spellägen & ndash; gratis och premium. I premium läge, har du större möjligheter att utveckla både sitt team och få all statistik.

G oalunited Online-registrering ger dig en unik möjlighet att visa världen sin förmåga fotbollstränare.

 

Spelar också