Ghost Recon Tom Slantsys: Vildlands

Alternativa namn: Ghost Recon Wild Lands, TCGR Wildlands

Igra Ghost Recon: Wildlands: riktigt krig.

Kak hävdar utvecklaren Ubisoft Paris, kommer spelet Ghost Recon Wildlands vara den första produkten av militären i en stor öppen värld. Datumet för dess release är fortfarande okänd, men viss information presenterades på E3 Festival. Så denna åtgärd med Ghost Recon: Wildlands nedladdning för plattformar:

  • PS4
  • XONE
  • PC

Igroki kan grupperas i fyra och genomföra sitt uppdrag, utvecklar varje lag en process i sin egen riktning, samordna röstkommunikationssteg.

V hot spot.

Geymerov väntar landning i Bolivia, och man får till destinationen på olika sätt: med bil, motorcykel, helikopter och även hoppa med fallskärm. I berättelsen, har Bolivia blivit den viktigaste basen av narkotikahandlare och narkotikakartellen drivs av alla Santa Blanca. Detta har lett till katastrofala resultat av regionen kontrolleras av underjorden, och regeringen allt svårare att hålla kontroll. USA i panik, eftersom läkemedlen utspillda över hela världen, att bli ett allvarligt hot. För att eliminera maffian bas och återställa ordningen i Bolivia skickade elit squad"Ghosts".

Gruboy befogenhet att råda bot på situationen kommer inte att fungera. Vi behöver en genomtänkt plan och förmågan att anpassa åtgärden till situationen. Det är dessa killar är i enheten, som syftar till att göra kaos och förvirring i raden av den kriminella syndikat, och sedan permanent stänga av den. Hjältarna måste uppfylla med farlig, allvarlig fiende som inte stannar framför hinder har uppstått, och inte mycket noggrann i valet straff, avslöjar fientliga agenter. Ställa trupp levererade en komplex, men han har bakom sig den erfarenhet och stöd från regeringen.

Geympley och funktioner i spelet.

Ozhidaya stund att ladda ner Ghost Recon Wildlands spelarna följa nyheterna och vad som framgår från officiella källor, kan inte annat än glädjas. Spelet innehåller 9 olika områden med olika förutsättningar: berg, floder, öknar och andra. Lägger realistisk förändring på dagen och vädret är föränderlig, och kan användas under uppdraget om dagen är lättare att spåra och titta på natten blir en perfekt tillflykt. Vapen hjältar, också i överflöd, och tekniken kan övervinna de svåraste delarna av den klibbiga leran till de skiftande sanden. Som händelseutvecklingen i den moderna världen, grunden för en verklig arsenal av armén, men det finns funktioner, såsom drönare. Dessa mekaniska medhjälpare är markerade mål och fiender, samt en effektiv attack.

V uppdrag Ghost Recon Wildlands till PC spelare väljer en metod för att utföra uppdrag: att komma nära fienden obemärkt eller använda medlen för långdistans och kortdistans attacker. Du kan gå vidare, räknar med överraskningseffekt och genomföra en förundersökning och att samla in mer data, och sedan utföra den uppgift som du kan gå att utforska världen och ta ett par utposter.

V Ghost Recon Wild Lands kan kommunicera med NPC (rebellerna, politiker och vanliga medborgare), bygga vänskapliga förbindelser med dem eller skicka till det frodigt av fiender. Behandla det nödvändigt att på allvar, eftersom de har möjlighet att påverka dina framtida planer. Att få spelare pekar du förbättra din hjälte, och du kan ta från fallna fiender sina vapen och användbara saker.

Podvodya upp, återigen gå igenom funktioner i spelet:

  • Bolshoy utomhus mir
  • Komandnaya spelet 4 h
  • Vozmozhnost agera en på tredje dator naparnikami
  • Polnaya frihet deystviy
  • Alternativnye scenario sobytiy
  • Postoyannoe förbättring navykov
 

Spelar också