GetAmped 2

Alternativa namn: GetAmped 2

Spel GetAmped 2 - gratis multiplayer rollspel arkadspel med tredimensionell grafik från det japanska företaget CyberStep, Inc. Detta år präglas av det faktum att folk kunde gå utanför galaxen och få kontakt med intelligenta varelser som lever på andra planeter. Jag måste säga att för att förstå spelet kommer inte vara svårt, eftersom gränssnittet är enkelt och intuitivt. Men vi bör inte försumma utbildningen scenen, som GetAmped 2 nätet inneboende i en mängd olika nyanser, förstå att ofta ensam inte kan göra. Du kommer stadig hand för att förstöra ett stort antal fiender, utföra komplicerade uppgifter, delta i alla typer av slagsmål, och till slut blir så säkra på sin egen förmåga att du inte är rädd för att slåss den tuffa boss, skrämmande redan i sitt slag. Mellan hardcore kan du försvara sanningen i verbala dvoboe med envisa medlemmar i ordning. En sådan paus kommer inte bara att vila mellan kontraktioner, men kommer också att ge en möjlighet att skina egen intelligens.

Du kan spela GetAmped2 gratis, förutsatt att datorn uppfyller följande lista med relevanta parametrar

Kommer in är möjligt genom Facebook, att registrera sig på den officiella hemsidan. Du måste ange följande uppgifter: användarnamn, e-postadress, lösenord och namnet på forumet. När du laddat ner spelet, kommer du att kasta sig ut i en trevlig atmosfär, som inte vill lämna, även efter flera timmars spel.

GetAmped 2 kan spela i tre lägen: Tournament (singel och lag strider med upp till 8 personer på ena sidan), Mission Defender (story quests, kampen mot icke-spelbara karaktärer, laget tillåtet 4 personer) och Street Fighting (episk strid med upp till 20 personer, med tre stadier av behandling och utan några begränsningar). Naturligtvis är det bättre att börja i liten skala och inte besviken över att se hur spelet slutade, nästan innan det började, när du lätt tog genast upp den komplexa regimen. Så, är du redo för ett otroligt äventyr, och du är givetvis intresserad med vem för att slåss. På vägen möter och cyborgs och zombies, och alla typer av monster, och en massa andra onda andar. Efter det att alla tecken har speciella egenskaper, vilket innebär att de kan hålla olika typer av vapen. Och kom ihåg att konsumera hela packet, du förbereda klimax - en fruktansvärd kamp med chefen. Skapa en karaktär som liknar favorit seriefigurer och ha kul!

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar