Gatling Gears

Alternativa namn: Gatling Gears

Systemkrav:

Processor: Intel Core 2 Duo @ 1. 8 GHz / AMD Athlon 64 X2 4000 +

RAM: 2 GB

Video: 256 MB

Diskutrymme: 2 GB

Gatling Gears - arkadskjutspelet, som ligger i en värld som skapats av alla normer för stil steampunk. Denna åtgärd är helt innesluten i ett skal spel, styrs av reaktionstiden, noggrannheten på spelaren och den kaliber av din pistol. Gatling Gears Spelet berättar historien om hur knapphändig som en enorm imperiet vill lägga vantarna på all världens riklig resurs, genom att använda alla medel och metoder, inte föraktar dödar alla som vågar visa motstånd. Men i universum Gitling Gears omöjligt utan hjältemod och det fanns en person som har bestämt sig för att utmana den blodtörstiga imperiet. Vid rodret för hans kämpar gående robot huvudperson vid namn Max Brawley vågar stopp för angriparna.

Spel

Gatling Gears, som kommer att spela snabbt och korrekt, består av flera lager, och var och en av dem måste du räkna med en stor hög med fiender. Var och en av de fem kapitel uppdrag Gatling Gears är bara vimlar av fiender och de måste förstöras för att en man, annars kommer du inte att kunna föra vidare. Vi kommer att be spread baracker, få ner ett vattentorn, eller spränga flygfältet, men vi kommer alltid att be om något för att bryta, spränga eller förstöra. Gatling Gears spel skiljer sig en mängd olika syften, då kommer vi att träffas och granatkastare, och tunga bombplan, och tåg, som alla kommer att kompletteras med minfält, grävmaskiner, kasta stora stockar och klassiker i genren - en enorm, upptar hälften av lokaliserings chefer vid slutet av varje nivå . Gatling Gears, leka att vi kan endast begränsade möjligheter att pälsen - pulamety, bazooka, granatkastare och fackmässighet som en särskild tryckvågor som förstör allting runt. Wave, ett mycket kraftfullt vapen, och därför finns endast en gång per uppdrag.

Förbättringar

I någon av de platser Gatling Gears spridda guldtackor, som är värda att samla med största omsorg. Intjänade pengar så att du kan spendera i butiken, tillgängliga före varje nivå. Punkt i detta lager är den ökande prestanda på dina armar eller päls av pansar. Men det är inte allt, kommer besegrade motståndare skänka dig speciella bonus-nötter, för vilka alla samma butik kan du köpa en speciell förbättring och utsmyckning för din päls. Samt nötter kan köpa handen djur att finhacka för dig genom spelet nivåer. Dynamisk och full av driv spel har co-op-läge i spelet när du kan spela uppdraget kommer att ske i företagets andra spelare, då spelet kommer att vara en ny karaktär - en systerdotter till Max, som också är en virtuos ska hantera sin vandring-kämpar robot. Alla fördelar med spelet kompletterar nästan perfekt visuell prestanda, där de rika och färgstarka bilden är stadiga blixtar av explosioner och susar förbi huvudpersonen skal i olika storlekar och kalibrar.

 

Spelar också