Gardens of Time

Alternativa namn: Gardens of Time

Gardens of Time spel, som är en av de mest populära gratis spel (HOG) på Internet. Detta spel finns det ingen anledning att ladda ner, kan du spela Gardens of Time online gratis direkt i webbläsaren.

Du kan besöka några historiska platser - är väggarna i Troy, steg pyramiderna i Egypten, Clock Tower of London och Babylons hängande trädgårdar i jakt på olika föremål.

Gardens of Time Online ger hundratals timmar av gratis innehåll, däribland fyra olika spellägen. Spelare kan också vara vänner, uppmanade dem att vara på de viktigaste punkterna, skicka dem gåvor och inbjudningar att delta i privata trädgårdar och vänner för att hjälpa dem med uppdrag.

Gardens of Time registrering sker på engelska, som platsen för spelet med en engelsk gränssnitt.

För att utföra en registrering behöver du:

1. Gå till webbplatsen för spelet Gardens of Time.

2. Klicka på « Logga in » .

3. Skriv in adressen till din brevlåda.

4. Nästa steg - ange lösenordet.

5. Om du inte har ditt konto, följ nedan beskrivna åtgärderna.

6. Skriv adressen till brevlådan.

7. Ange lösenordet.

8. List dag, månad och födelseår.

9. Tryck « Börja spela » . Efter att ha gjort detta klickar du erkänner att du samtycker till alla spelets regler.

Gardens of Time iPhone - denna version av spelet som utformats speciellt för iPhone.

Spela Gardens of Time Du är sådana tecken:

1. Alistair Wells. Han är din partner och mentor. Hans offentliga insatser för samhället präglas av öppenhet och kuslig arbetsmoral. Dock tenderar han att hålla sig på samma sätt eftersom det gäller personliga frågor.

2. Eleanor Lansing Purlieu. Hon är en longtime medlem av samhället av tiden. Hon växte upp i bekvämligheter i form av matriarkat, och agerar ofta därefter.

3. Richard Wakefield. Han sluga karaktär fullt kapabla att återställa tid och trender. Han är lokal till varje. Många händelser förde honom misstro mot många av hans kollegor.

4. Lulu Milton. Hon fashionista och det har en stor fri ande . Det är inte blygsam flicka , Lulu smycka sig extravagant kläder av olika epoker tid.

5. Quincy Bolthouse. Han är viktorianska nörd . Hans briljant sinne och dravel gav honom roll Chief Technologist .

6. Megan Kher. Hon är annan nyligen karaktär i samhälle från bakgrund privilegier [_13_ ] att det inte vill diskutera. Dess relativt nytt ansikte är inte så mycket känt.

Gardens of Time, kan du spela gratis. Och kom ihåg det viktigaste för det spel som du inte behöver ladda ner något extra. Nu kan du starta spelet och njuta av dess specialeffekter.

Gardens of Time Online - ett av de mest spännande spel av hemligheter historia, legendariska platser.

Skriv in en värld av Gardens of Time, få massor av oförglömliga upplevelser och se till att världen att historien är fylld med massor av mysterier och hemligheter.

Lycka till i detta mystiska spel!

 

Spelar också