Gameglobe

Alternativa namn: Gameglobe

Spelet Gameglobe är en blandning av genrer Action, Äventyr, TPS, Quest, Racing. Men kärnan i spelet Gameglobe är ett bra editor med ett brett utbud av olika verktyg som alla kan förverkliga sina idéer, kan du både skapa och omedelbart efter att skapa spela sin skapelse, inser de idéer som är vad stimulerar dig till det här spelet. Spela spelet på nätet Gameglobal , kan du helt gratis eftersom det skapades i F 2 P ( Fri [2 ] Play ).

& nbsp;

för att starta Gameglobal spelar måste du ha en dator med dessa systemkrav:

 • CPU Celeron Dual - Kärna 1. 6 GHz eller högre;
 • Video karta g e f orce GS 8800 eller högre,
 • 1 GB RAM eller mer,
 • Operativsystemet Windows XP eller senare,
 • hårddiskutrymme 2 GB eller mer,
 • DirectX DX 9,
 • Internetuppkoppling,
 • tangentbord,
 • Musen.

& nbsp;

Om datorn har dessa egenskaper, då nästa steg är Gameglobe registrering:

  1. gå till webbplatsen spel Gameglobe
  2. längst upp till höger i kolumn Användarnamn ange ditt skärmnamn på,
  3. skapa ett lösenord nedan och komma ihåg det,
  4. och skriv in din e-postadress,
  5. ta upphovsrättsliga avtal genom att trycka på fästingen,
  6. på den stora gröna knappen under Skriv upp
  7. följ instruktionerna och ladda ner spelet klienten,
  8. fyller i dina uppgifter och ge sig ut på ett äventyr som du själv skapar.

För att skapa sin egen värld, deras spel med sina åkrar och vacker natur, har du ett stort utbud av verktyg för att skapa skogsvägar, vattenfall, grottor, hindren, öknar, snötäckta ängar och mycket mer bara väntar på din fantasi. Skapa manus, skriver berättelser, göra en minnesvärd karaktär och dela den med andra människor. Var och en av oss alltid velat skapa ditt eget spel, det är säkert, och det har blivit möjligt med spelet Gameglobe .

ha skapat världen du kan gå för en körning på den av hans karaktär. Låt oss titta på hur man styra din hjälte. Det är väldigt enkelt att navigera i världen med den välbekanta knapp du & ldquo; W & rdquo; & Ldquo; S & rdquo; & Ldquo; A & rdquo; & Ldquo; D & rdquo; (överst, rygg, vänster, höger) för att flytta till sidoknapparna används & ldquo; Q & rdquo; & Ldquo; E & rdquo;. För att hoppa användning utrymme eller höger musknapp. Den vänstra knappen används för att strejker och interaktion med omgivande föremål, och ta tag i repet att svänga tangenter som du kan flytta och & ldquo; R & rdquo; & Ldquo; F & rdquo; att klättra upp repet och klättra ner.

Spelet Gameglobe nuvarande fordon såsom SUV, släde, lastbil och snowboard. Förvaltning är inte komplicerat. För att få i bilen du trycker på vänster musknapp upp till henne att använda rörelseknapparna & ldquo; W & rdquo; & Ldquo; S & rdquo; & Ldquo; A & rdquo; & Ldquo; D & rdquo;. Handbroms i spelet är ansluten till mellanslagstangenten för att lämna fordonet du använder en knapp & ldquo; TAB & rdquo;, för att påskynda klicka på & ldquo; W & rdquo; och & ldquo; S & rdquo; för bromsning. Hantera alla vanliga transportmedel, så att du kommer att förstå hur man styr snowboard, lastbil och släde.

& nbsp;

Så besöker webbplatsen, registrera och skapa ett spel mästerverk äventyr, din värld med fantastiska karaktärer, skurkar. Spel Gameglobe Free ger dig möjlighet att skapa sitt eget spel och dela den med dina vänner och samhället Gameglobe . Vara unik och göra något liknande under en lång tid. Det finns väntar på dig! & Nbsp; & nbsp;

 

Spelar också