Galaxy Life

Alternativa namn:

En annan representant Plinga Spela spel Galaxy Life. Som många redan har vet, kan denna serie av spel inte le även skeptiker. Kärnan i spelet är smärtsamt enkelt, samt grafik och söta besked nastolno att lära av sina barn om spelet, och ofta föräldrar börjar registrera sig och spela. I själva verket detta spel - det perfekta sättet att koppla av och umgås utan att tänka på meningen med livet svårt och frustrerande sin egen fantasivärld. På sätt och vis, Galaxy Life nätet anstrykning av många online-applikationer VKontakte och Facebook. Det är, enkelt uttryckt, är detta spel ett underbart sätt att tillbringa din lediga tid till förmån för själen!

Och ja, som det händer i nästan alla online-spel, Galaxy Life exakt registrering krävs också. Registreringen kan förenklas i händelse av att du tidigare haft att göra med spel Plinga, och du har avvecklas i systemet kontot. I så fall kan du bara logga i dess tidigare inspelade data och starta spelet. Och i fallet med alla spel från Plinga Spela du inte har något extra laddat ner och installerat, det räcker att bara ha ett konto. Om du vill testa spelet, klicka på "Pröva den."

1. Om du är ny på det här systemet, måste du registrera dig. Om så önskas, kan alla spelare logga in med ditt konto på Facebook. Om du önskar att binda leken för det sociala nätverket som du inte gör det kommer du att fylla i registreringsformuläret.

2. All konstruktion av spelet har blivit mer överkomliga, du kan byta språk på webbplatsen på ryska, vilket kan göras genom att ändra kryssrutan i det övre högra hörnet av spelfönstret (bara spelfönstret).

3. Anmälningsblankett kommer att ges till dig mitt i centrum av spelskärmen. I det övre fältet i formuläret (fält «E-post») skriva din e-postadress.

4. Av tradition, raden "Password" ange lösenordet för ditt konto.

5. Ange ditt smeknamn på raden "Användarnamn".

6. System för att tro på dina goda avsikter, och du snabbt började spela spelet Galaxy Life, är överens med reglerna för användning av systemet och användaravtal. Den kan levereras till den relevanta raden framför en fästing.

7. Om du vill ta emot framtida e-nyhetsbrev från administreringsstället, kan följande rad pricka av, men om inte - lämna rutan tom.

8. Alla avslutade och kontrolleras för korrekthet? Klicka på "Registrera".

In i spelet, kommer du automatiskt att hamna i något helt nytt system. Äger du en liten tomt, och som senare kommer du vill skydda. Utveckla struktur, eftersom de kommer att ge dig vinst i spelet. På det hela taget spelar Galaxy Livet är enkel och tydlig och grundläggande utbildning kommer du att passera lätt. Bjud in vänner från Facebook och andra sociala nätverk, eftersom de tillsammans bättre. Utöver gratis att spela Galaxy Livet kan vara vem som helst. Skynda att se!

 

Spelar också