From Dust

Alternativa namn: From Dust

Processor: Intel Core 2 Duo @ 2. 0 GHz / AMD Athlon 64 X2 4400 +

RAM: 1 GB

Video: 256 MB

Diskutrymme: 4 GB

From Dust - ett strategispel i realtid med några arkad kontroller. Redan från början, kommer vi känna lite idol, som tror på en liten grupp av mörkhyade infödingar. Passage av spelet From Dust ska alltid åtföljas av visningar av de flesta indiska ritualer hålls i din ära. Så fort du hör de välbekanta låtar, kommer du att se ett dussin dåliga infödingar, du vet - de behöver din hjälp, ditt stöd och det stöd, eftersom de tror på dig, lita på dig förstått.

Hög målet

From Dust, som spelar en mycket intressant och spännande, berätta om det stora målet smuglokozhih infödingar som behöver hitta och utforska arvet från förfäder lämnat efter sig i hela spelvärlden. Här och hemliga kunskaper som låter dig kontrollera naturens krafter och viktig information om världen. På jakt efter det arv, kommer du att tillsammans med sina församlingar lära dussintals separata öar, där du faktiskt måste visa vad en riktig gud.

Effekt

Alla genomgång From Dust kommer att fyllas med demonstrationer av force gudom, där vi kommer att förändra terrängen, låt floderna tillbaka, plantera träd och trädgårdar i öknen och dränera kärr. Men påverkan på våra barn, vi, tyvärr, vi kan inte. Det enda vi kan göra är att låta dem veta att vägen till närmaste altare där nästa meddelande är gammal, låst och måste vänta. Det är dessa altaren och portaler som kan skicka oss till en annan ö och är det huvudsakliga syftet med var och en av spelets nivåer. Totalt på varje nivå finns fyra sådana altare och ett pass till nästa nivå. Tillgången till dem är stängd och du måste göra alla hans gudomliga förmåga att hålla sina lojala infödda till nästa meddelande. Ändra spelvärlden kommer att vara möjligt med en liten markör som finns i mitten av skärmen. Om vi ​​vill göra en oas, är öknen tillräckligt för att hälla vatten om det behövs för att göra sjön, sedan med sand sigill ur facket, och så etc. Hem och det största problemet, göra beboe området runt altarna totem och öppna vägen till nästa.

Elemental Effekt

Ursprungligen From Dust, spelar det inte skulle vara mycket svårt att inte sättas innan spelaren allvarliga problem. Men med utvecklingen av tomten, kommer krafter naturliga element glida mer seriösa tester, och den sentida gudom måste svettas på allvar. Starka vattenströmmar sprids lätt ljus sand dammar och ovänliga floran kommer att leverera en allvarlig olägenhet. Eld kommer att tända träd runt, sprängning och vatten kommer att brista från värmen och alla dessa särdrag måste användas. Vilda bomber kommer att vara ett perfekt verktyg för att lägga passerar i klipporna. Längs vägen, kommer att titta noga och sina församlingar, för att bryta deras bosättning nära en av altarna. Deras lilla uppgörelse är bara en magnet för naturkatastrofer och ni som sin beskyddare gudom och bör ske i tid för att leta efter sätt att skydda dem. Efter den förlorade byn blir ett fel i ditt uppdrag.

 

Spelar också