Alternativa namn: legender fotboll

Spela fotbollslegender för att skapa en stjärna.

Fotbollsmatch miljoner, skulle varje fläkt vilja gång i ditt liv att vara på gräsmattan på arenan som en spelare som begår ett avgörande slag mot målet. Rop mål, bruset av arenan, glädjen över segern, kan denna dröm uppfyllas i den virtuella världen i spelet Football Legend. Endast i det nya spelet, kan vem som helst komma in på området som en spelare, blir en i teamet och känna smaken av seger.

Till skillnad från andra spel av fotboll, ger det här spelet förmågan att hantera endast en enda spelare under matchen, snarare än hela laget. Här i förgrunden kompetens var och en av de tio idrottare, sitter framför bildskärmen, och samordnat arbete av alla gruppmedlemmar. Fel man kan vinna varje pris, som i verkliga livet.

Fotboll Legends spel där det finns en möjlighet att bjuda in verkliga vänner för att spela fotboll, eftersom att möta på arenan och att spela fotboll på gräsmattan är inte alltid möjligt, men hemma, efter en lång arbetsdag, att komma till gymmet med sina vänner, är det en riktig semester . När laget är redo att kämpa om titeln, spelarna kan skapa sina egna fotbollsklubb och delta i VM bland de många lag, och hur man veta för att bli en sann mästare.

 

 

redo att spela fotboll Legend.

För att ansluta sig till spännande fotbollsvärlden fotboll Legend ladda klientprogrammet är nödvändigt. Ordern enkelt, måste du först registrera, sedan installera programmet och börja skapa din egen fotbollsstjärnan.

Utvecklare erbjuda spelarna en stor redaktör utseende är telefonkort i spelet. Fotbollsspelare kan ställa ett unikt utseende:

  • ansiktsdrag, för att slutföra ett porträtt likhet med den verkliga personen,
  • Rost;
  • Teloslozhenie;
  • Bazovuyu form skydd och personlig stil.

Skapa din egen fotbollslegend, kan spelarna omedelbart gå på fältet för träning. I det här läget finns det inga andra spelare, bara målvakten som hanterar den artificiella intelligensen, förresten, bara målvakten roboten i alla lägen, de andra spelarna på planen, den verkliga människor. I träningsläget är det möjligt att bemästra slag från hela spelplanen, dribbling, alla typer av pass, olika finter.

regimer i spelet en hel del, inte bara att spela och motion. Spelaren kan skapa sitt eget team av vänner, eller gå med i en befintlig, för att skapa din egen klubb, delta i turneringar eller utföra uppgifter som visas i spelet varje dag.

Efter varje av spelet karaktär får en viss mängd spel pengar och erfarenhet. Ansamlingen av båda ger oss möjlighet att utveckla en fotbollsspelare, få titlar att öka sin snabbhet, uthållighet och andra fysiska egenskaper. Spelet har en möjlighet att köpa spelaren sportutrustning, vilket också påverkar kvaliteten på hans spel.

Bra lagspel kräver samordnade arbetet för alla idrottare, så att du kan ta del i vänskapsmatcher, öva kollektiva spel och ställe varje deltagare. Spelare har möjlighet att skapa flera spelare och välj ett tecken omedelbart före matchstart. Det stöder också utbyte och försäljning av spelare.

Fotboll Legends spelet är väldigt underhållande, det är otroligt vacker grafik, som sänder varje detalj om vad som händer på planen. Fläktarna i arenan och kommentatorer reagerar på vad som händer, som ger en känsla av verklighet. Alla spel kan lagras och visas.

 

Spelar också