FIFA 14

Alternativa namn: FIFA 14

Game FIFA 14 - en sportsimulator fotboll relaterade, krav på tillämpningen av taktik. Projekt från skaparen av en serie av spel - av EA Canada. Jämfört med föregångaren spelet Fifa 14 har ett antal distinkta fördelar. Fokus i spelet är på lagarbete, och användningen av taktik. Fördelarna med projektet är utmärkta bollfysik och realistiska drag, hastighet dribblingar, och olika tekniker för dribbling, även möjlighet att utföra vändningar passerar, fullständig autenticitet kontroll över situationen under spelet, och den snabba utvecklingen när det gäller karriär tillväxt. Dina motståndare har intelligens, så striden riktigt intressant och rik. Under hela masten är en känslomässig påfrestning och från varje seger är ännu sötare. Dessutom, att vara en del av FIFA 14 ligor, kan du diskutera erfarenheter med samma fotboll-mad nick, att interagera med jämnåriga, som uttrycker sin åsikt i alla frågor. Förekomsten av en social komponent som gör spelet är ganska roligt, eftersom du inte känner avskuren från världen, utan tvärtom - känner att du är mitt uppe i de hetaste händelserna. Om du gillar spel av liknande ämnen, bör du definitivt ladda ner FIFA 14, för att kasta sig in i atmosfären av en stor sport, alltså ljusare de långa kvällarna av intressanta aktiviteter.

Låga systemkrav kan du ladda ner Fifa 14 alla uppstickare. När installera spelet på din dator, kan genast komma till saken. Du bör sträva efter att bygga en karriär, och det bidrar till att varje ny seger. Innebär att fler matcher, desto större chans. Vill bara säga att FIFA 14 är tillgänglig att spela i olika lägen. Ny är den enda. Detta säsonger spelar tillsammans. Tanken är att du kombinerar sina ansträngningar med en vän och kamp mot samma motståndare duo. Andra lägen som du bör känna till de tidigare spelen. Välj någon som kommer att se ut: online-säsonger, snabba matcher med AI, den offline karriärcoach och spelar vänskapsmatcher. Förutom att delta i spelen kommer ansträngande, men i sin egen intressant träning. Det var under utbildningen kommer du finslipa nya färdigheter. Utan det bara inte kommer att göra. Och en annan trevlig stund. Installera FIFA 14 på PC, kan du utveckla och förbättra sitt nätverk av scouter. Frestande erbjudande, eller hur?

Och ändå, innan du börjar med full kraft för att spela Fifa 14, bör du förstå några av elementen. Du måste vara medveten om sin förmåga. På grund av det faktum att utvecklarna har jobbat på ett antal förbättringar, gör FIFA 14 st följande: ". Krage" curling bollen, slå avståndet, en lågt flygande boll som förvirrar målvakt sparkar för Och dessutom kan du använda kombinationsspel och lyckas spela ut motståndarna ställning. Eftersom spelarna nu kan ändra bredden på planen och välja det sätt vinkel i bollen, blir spelet riktigt oväntade från realistiska. Fundera över varje steg, att veta att förvrängd banan för bollen inte kommer att misslyckas här eftersom det motsvarar den verkliga fysiken av flyg. Kom snabbt i Fifa 14 lag och få glädje av spelet. Lycka till!

 

Spelar också