fifa 13

Alternativa namn: Fifa 13, FIFA 2013, FIFA 2013

Processor: Core 2 Duo / Athlon X2 1. 8 GHz och uppåt

RAM: 2 GB och uppåt

Video: 256 MB minne och uppåt

Ledigt diskutrymme: 8 GB.

Game FIFA 13 - den senaste utgivna versionen av den populära serien av sport simuleringar och varje år utvecklarna försöker att ta med till sin nya barnet en del förändringar, utan att förlora den allmänna andan i serien. Var inget undantag från regeln och Fifa 13. Den största delen av FIFA 13, spelar PC-versionen inte skiljer sig från konsol motsvarigheter, är det ibland missta sig på utvecklingen av EA Sports, rörde förfining av artificiell intelligens och fysikmotor unik Impact Engine.

Attack och försvar

Det humanisering av virtuella fotbollsspelare, som påverkade inte bara utseendet utan även de psykologiska aspekterna av spelet och skjuter många fans av showen går till affären för att köpa FIFA 13. Under attacken spelarna i FIFA 13 är inte längre likna robotar och fullt kapabla att göra fel i programmen, eller vice versa, för att visa ledaregenskaper. Tänkande och mer naturliga aktörer - detta är den viktigaste och allvarligaste skillnaden som har spelet FIFA 13 från sina kamrater och direkta konkurrenter. Samma ändringar har gjorts och åtgärder försvarare i FIFA 13, som kommer att spela mycket "mänsklighet", förlorar koncentrationen och möjliggör fler fel under långvarig förmåga att pressa fienden. Koncentration och styrkan i dina defensiva spelare kommer att behöva fortsätta använda de frekventa räder in i fiendens läger, för att ge dem lite andrum.

Dribbla och dribbling

Häpnadsväckande komplexa finter och vilseledande rörelse - den mest färgstarka delen av fotbollen och det skulle vara förvånande om spelet FIFA 13 inte återspeglade denna aspekt av spelet nummer ett. Hantera finter i den senare delen av spelet har blivit mycket mer mångsidig och lättare att genomföra, och till och med FIFA 13, PC-version som var aldrig känd enkel användning utan användning av vilseledande manövrar gamepad, har denna komponent blivit mycket mer demokratiskt. Nu spelet FIFA 13 erbjuder alla möjligheter för dig när du dribbling två utsedda tangentkombination som andra kontroller, och kommer att visas på fältet hos dina fötter Fielder som stroke. Enklare och mer tillgängliga systemet kommer att vara mycket svårt att komma med.

Kontroll av bollen

En annan viktig detalj som bara gör att gå till affären för att köpa FIFA 13, är förverkligandet av äktenskapet vid den första touch på bollen. Nu finns det en punkt där absolut alla spelare på planen lika väl dras med en runda av sportutrustning. Ju lägre de tekniska indikatorerna på besittning, desto längre tid tar att ta emot och behandla bollen spelare, koppen han kommer att göra misstag när du tar emot. Det är den här funktionen kan användas på bästa sätt samtidigt ställer hans lags defensiva åtgärder, det tätast spela med spelare som tar emot bollen och får det att förhindra tvångs fel.

Impact Engine

Allvarlig innovation, vilket gör FIFA 13, ett spel där det blir mycket trevligare även ur estetisk synvinkel, gör en fysikmotor och revideras Impact Engine. Med dess hjälp har varje spelare funktionerna i rörelse, springa, hoppa och urval. I kontakt med andra spelare, oavsett om maktkamp eller konflikt, spelarna kommer att bete sig helt annorlunda, beroende på situationen och egenskaperna för varje spel spelare. Alla rörelserna arbetade med anmärkningsvärd omsorg och detaljer som ibland får intrycket att titta på riktiga fotbollsmatch.

 

Spelar också