RÄDSLA

Alternativa namn: RÄDSLA

Spel F . E . A . R & ndash; otroligt realistiskt first-person shooter med spektakulära strider och spännande historia. Om inrättandet av projektarbetet Monolith Productions och
[ 21] Dag 1 Studios . Som ett resultat, användarna får det ursprungliga spelet i stil med en actionfilm, som har en hel del positiva egenskaper. Det är fantastiskt fantasi och filmiska specialeffekter och oväntade situationer där du befinner dig upprepade gånger under spelet, och möjligheten att använda den senaste tekniken samt kraftfulla vapen för att döda motståndare. Dina fiender är hänsynslösa. Det är ovanliga människor, och världsfrämmande krafter. När polisen, armén och specialstyrkor är maktlösa att rädda pojkarna kommer från F. R & ndash; Federal Response aktivitetsenhet. De är specialiserade på paranormala fenomen, dessutom är de beväpnade med de senaste uppfinningarna av teknik. Börjar F. R spelar, du ska slåss med spöken, men vad är det konstigaste, ofta blivit ett mål själv. Så kom ihåg, du är inte i jakten, och värt att tänka på hur man överlever. Bortom rädsla och spänning av nerver & ndash; det är vad erfarenheten alla som kommer in i en värld av F. R på nätet.

För att bli medlem av truppen, måste du skapa ett konto. Enkel F. R register Gör din fest en minnesvärd händelse. Hur det hela började? När en hemlig militär anläggning i händerna på terrorister myndigheterna syftar till att locka specialstyrkor för att rädda gisslan. Men snart är förbindelsen förloras med soldaterna genom kamrarna och intern övervakning regeringen ser en chockerande bild. En okänd kraft dödar människor, bokstavligen riva sina kroppar i små bitar. Det kommer en tid till steg F. R. Som medlem i en specialstyrka, som bara du inte kommer att uppleva! Fiender & nbsp; listiga och kompromisslösa, de alltid försöker att blockera utrymningsvägar själva visas i de mest oväntade ögonblick. Men när du blir en nyanställd undercover enhet, bör du vara redo att kämpa desperat med mystisk ondska.

F. R gratis kommer att fylla din fritid spännande stunder. Du behöver inte bara känns som adrenalinet i blodet stiger. Du kommer att ha möjlighet att prova olika lägen: Deathmatch & nbsp; och SloMo Deathmatch, & nbsp; Team Deathmatch och SloMo TDM, Capture The Flag & nbsp; och SloMo CTF, [52 ] Conqueror (tre kontrollpunkter) och Conqueror Alla (fem kontrollpunkter). Du kommer att kunna använda en sådan en intressant funktion som sakta ned tiden. Detta tillstånd förlängs med en särskild spruta som ibland hittar. Till ditt förfogande kommer att vara de olika vapen som skjutvapen (pistol AT-14 kulsprutepistol RPL, Assault Rifle G2A2, Combat Shotgun VK-12 Prototype-7 Automatisk gun MP-50, raketgevär MOD-3 & nbsp; och andra. ) Och kastar (granater, minor, radiostyrda gruvor). Har du möjligheter, men glöm inte att motståndarna kan utföra samma steg som du, det vill säga attacken, bakhåll, slår en gruva brand eller kasta. Var försiktig när du vandrar runt i korridorerna av den blodiga spelet. Du måste flytta från ett rum till ett annat, och om du kan överleva nästa, beror på din skicklighet.

& nbsp;

du kommer säkert att njuta spela spelet F. R, eftersom det är förenat med många överraskningar! Framåt & ndash; rätade med otherworldly fenomen och känna mig speciell i detta fall. Lycka till!


 

Spelar också