Farmville 2

Alternativa namn: Farmville 2 Rural seclusion, Farmville 2,

On det bästa spelet FarmVille 2 Ciel ensamhet.

Company Zynga presenterar FarmVille 2 Landsbygdens ensamhet är ett mobilspel i genren till en gård som kommer att vädja till alla fans i riktningen. För det första lockar det animerad grafik, men det här är inte den enda förtjänsten. Även om du inte har internet kan du fortfarande vattna sängarna och ta hand om djur, bygga byggnader och samla resurser. Det är sant att kommunikation är oumbärlig, eftersom det låter dig kommunicera med andra spelare, skapa allianser med dem och genomföra uppdrag. Om du ansluter till samhället på Facebook kommer det också att finnas privilegier, och den första kommer att få guldnycklar, som du inte kan göra utan.

Million spelare rekommenderar FarmVille 2 Landsbygdens ensamhet att ladda ner, för det här är verkligen ett spännande spel. Installera det och spela det är helt gratis, men betalat innehåll kommer inte att komma som en överraskning. För de som föredrar en accelererad passage kan du inte göra utan inköp. Om du vill bevisa att allt kan hanteras på egen hand, behöver du inte investera pengar. En annan bra nyheter kan du ladda ner Farmville 2 Village ensamhet på datorn. Samtidigt blir det möjligt att bygga fastigheten direkt på två källor i telefonen och PC: n, jämför personlig framgång.

What spelet har förberett.

Fyllningen av leksaken är ganska bekant, så du kommer snabbt att lista allt ut:

 • Alla de nya nivåerna
 • Game FarmVille 2 Landsbygdens avskildhet utvecklas på en separat mark, och därför ligger allt i närheten på ett ställe.

  • Läder på grödor
  • Spiring och skörd
  • Hålla och ta hand om djur
  • Använd Fortune Wheel och vinn priser
  • Gå och kör order
  • Bygg och förbättra byggnader
  • Expand territoriet
  • I början kommer du att träffa flickan Masha, för att undervisa nybörjare visdomen i spelprocessen. För att vara lättare att lära sig, är gården först små.

   Du kan enkelt följa alla processer som äger rum, vattnasängar och träd, skördar, matar och mjölker kor och producerar billiga varor. För att göra detta, bygga olika byggnader (en kvarn, ett bageri, en smörkvarn, en ostfabrik och många andra). Ju högre nivå som nås, desto större sortiment av objekt, växter och djur kommer att öppnas. Allt du producerar går till en stor ladugård. När den är fylld måste den ökas, och för detta behöver du nycklarna. Men de behövs överallt, så det här är det mest värdefulla objektet är en riktig guldnyckel.

   Glöm inte att titta på brädet nära ladan där beställningar för leverans av vissa typer av produkter hänger. Om du har dem i rätt mängd, klicka för att exekvera. Så du tjänar mynt och frigör utrymme i lageret för nya kvitton. Du själv kommer att bli förvånad över vilken vacker gård dina länder blir till. Trädgården blommar och bär frukt, fälten prickas med bulkkorn, potatis, tomater och gurkor, böjer under sin egen vikt av majs, grenar av träd som böjer sig från en rik skörd av äpplen, päron, plommon, persikor. Sedan finns det fabriker där läckra pajer med olika fyllningar är bakade, ostmognor, smör och andra produkter slås upp.

   FarmVille 2 Landsbygdsseparationsspel kommer att vara din favoritglädje, som alltid finns där, det är värt att inkludera en telefon eller en dator. Varje dag fler och fler prestationer, och uppdateringar kommer att ge trevliga överraskningar. Här firar helgdagar (nyår, jul, påsk, halloween och andra), diskutera händelser, delta i tävlingar och vinna värdefulla priser.

   

  Spelar också