Farming Simulator 2011

Alternativa namn: Farming Simulator 2011

Game Farming Simulator 2011 är en simulator på nätet på engelska. Detta spel är en uppföljare till den berömda simulatorn, som blev känd över hela världen.

Online spel Farming Simulator 2011 ladda ner på den officiella webbplatsen för spelet eller på andra webbplatser som erbjuder denna funktion. Också

Farming Simulator 2011 nedladdning möjligt och på torrent webbplats som tillhandahåller gratis nedladdning olika spel och andra ljud-och videofiler.

I spelet Farming Simulator 2011 gratis, kan du registrera dig på sajten. För att göra detta behöver du följande uppgifter:

1) ditt användarnamn.

2) E-postadress och lösenord.

Också, innan du startar spelet har du möjlighet att titta på webbplatsen om Farming Simulator 2011 video. Det passerade alla funktioner i spelet Farming Simulator 2011, kanske hittar du här svaren på frågorna.

Efter detta, kontrollera funktionerna på datorn, oavsett om dess parametrar uppfyller kraven i spelet:

1. Intel 2 GHz - processor.

2. 1 GB - RAM.

3. 1 GB - HDD.

Game klient online spel Farming Simulator 2011 är inte gratis, så för att börja spela Farming Simulator 2011 måste du köpa och installera på din dator.

I Farming Simulator 2011 kommer du att delta i olika jordbruksarbete. Du måste ta hand om djuren: att odla mat för boskap, mata honom, köpa nya djur, de skapar de mest bekväma förhållanden.

Förutom boskapen du måste växa annan kultur, skörd och gödsla, plöja och så. Och massor av olika funktioner som du måste utföra som en riktig bonde.

Dina djur kommer att ge dig inkomster, till exempel en ko ger mjölk, höns lägger ägg med kaninpäls som du kommer att få. Allt detta kan du sedan sälja och få pengar.

Ny till spelet Farming Simulator 2011 är ett multiplayer. Din uppgift i Farming Simulator 2011 för att bygga sin egen unika gård som gör att du från en liten tomt för att göra en stor plantage, tjäna mycket pengar och bli den viktigaste jordbruks Farming Simulator 2011.

Game Farming Simulator 2011 lockar alla dess funktioner:

1) Separation av karriärläget.

2) Förmåga att fleranvändarläge. Spelar på LAN är tillgängligt för dig efter att du köper en licens för spelet.

3) En stor parkeringsplats med olika tekniker.

4) Brett utbud av grödor.

5) Du kommer att få assistenter.

6) Kan lastmaskiner.

Anmäl dig online-spel om gården Farming Simulator 2011 tillsammans med dina vänner. Tillsammans kommer du att spela en mycket mer intressant.

Ge dig själv en virtuell semester på sina plantager färger, olika kulturer. Föreställ dig att du är på detta slag, tillsammans med Farming Simulator 2011.

Utveckla din gård, ta hand om sina djur och växter, bli en riktig bonde!

 

Spelar också