Paradise Farm: Lucky Island

Alternativa namn: Farm Island: Hay Bay City Paradise

Game Paradise Farm: The Island of Luck hjälper till att koppla av.

Med förtroende kan vi säga att utvecklaren Foranj släppte ett riktigt bra spel Paradise Farm: Luck Island. Det kommer att vädja inte bara till barn, men till vuxna spelare. Att vara i det, som om du verkligen befinner dig i en dyr utväg där du kan äta exotiska frukter, njuta av den fantastiska naturen på den tropiska ön.

Rai Farm: Luck Island kan laddas ned gratis, vilket redan är trevligt. Därefter träffas spelarna av en talande papegoja-macaw. Han kommer att vara din guide till lokala skönheter, som hjälper till att bli bekväm med menyn och principen om spelet. Det är väldigt enkelt, och du kommer lätt att komma ihåg lektionen så att du snabbt kan ta över förvaltningen av ditt hushåll. Med honom kommer du att lära dig hur du matar hönsna korrekt, så och samlar vete, och vad du behöver bygga en växt för produktion av foder. Dessutom finns det möjlighet att ladda ner Paradise Farm: Island of Fortune på en dator, om så är det bekvämare att spela.

Huvuddragen i den presenterade kul.

Vad gäller allmänna egenskaper är detta:

Växande av grödor
 • Salg av varor i affären, ta dem dit med flygplan eller ångbåt
 • Grundar av den egna zooen
 • Built att beställa
 • gästhus
 • Expatching expeditions för studier av nya länder
 • Som du kan se har spelet Paradise Farm: The Island of Luck förberett mycket fascinerande.

  • Intresserad av ett brett utbud av spelare, börjar barn från 3 år
  • Vacker ljuddesign
  • Coloring 3D graphics
  • Applighet att göra inköp för riktiga pengar

  K Följande områden hör till spelområdet:

   Om du anser att huvudspelen regelbundet kompletteras med planerade uppdateringar, kommer det inte att vara någon brist på fascinerande uppgifter. Tanken att skapa en gård på en tropisk ö har blivit mycket framgångsrik. Deltagarna gillar att samla rika skördar av kokosnötter, bananer, ananas, mango och andra utomeuropeiska frukter. Inte mindre intressant är djurens husdjur: pandaer, lejon, färgglada papegojor, pelikaner och till och med anteater. För var och en behöver du din födelse och hus, var han än gömmer sig för sömn.

   De behöver mat, och Paradise Farm: Lucky Island-spelet tog hand om att du har ett urval av olika kulturer, strukturer och mekanismer som ger tillräckligt med mat. Erfaren spelare vet att verksamheten inte är begränsad till byggandet av en viss byggnad. Senare måste det förbättras för att öka produktiviteten, och om det här lagret har mer utrymme för lagring av verktyg, råvaror och färdiga produkter.

   Farm Paradise: Hay Island Bay är byggt på ett sådant sätt att det inte är fördelaktigt att du förblir fristående från resten av spelarna. Framgången kommer till dem som aktivt kommunicerar. Ibland måste du hjälpa nya vänner och ibland be om hjälp från dem. Handel är också en viktig del i spelprocessen, eftersom andra kan köpa något som saknar brist och samtidigt sälja sina egna överskottsvaror. När du blir trång i ett visst område, för att så mycket mer behöver byggas, men det finns ingen plats. Om du lyckades spara tillräckligt med pengar, skicka en expedition till djungeln för att hitta ett nytt lämpligt land. Vem vet vad de modiga resenärer kommer att hitta i busken? Kanske kan de hitta en sällsynt artefakt som hjälper dig att avancera i spelet och ge en fördel över andra.

   , men det blir bara tillgängligt i tid, men allt börjar med enkla uppgifter. Att öka komplexiteten och hastigheten på åtgärden är gradvis och ikonen ovanför zonerna visar vad som behöver göras. Dessa grafiska bilder är helt förståeligt, så det borde inte finnas några svårigheter.

   

  Spelar också