Farm Frenzy Free

Alternativa namn: Farm Frenzy

Helt spel Fun Farm Free.

Visserligen vet du Fun Farm Free sedan tiden då det bara kunde spelas på en dator. Nu har det blivit tillgängligt för Android, och du kan enkelt känna igen det på oförändrat schema och sätt att hantera. Leksaken är riktigt rolig, lyfter humöret och får dig att glömma tiden. Representerar sitt företag HeroCraft Ltd, och erbjuder gratis Merry Farm nedladdning. Nu behöver du inte sakna din ranch, för det är alltid med dig.

Du kan när som helst börja leksaken i telefonen och fortsätt från samma plats där du stannade förra gången. Det fanns också möjlighet att ladda ner Farm Frenzy Free på datorn, så att alla förutsättningar för ett trevligt spel återskapas.

Features av spelet.

För att göra din fritidsglädje, har utvecklarna försökt att göra produkten minnesvärd. Väntar på dig:

  • General 72 fascinerande levellers
  • Mera än 30 användbara byggnader
  • Karn av söta djur
  • Diversity of products
  • Applighet att spela i oändligt läge
  • Bonus för VIP-spelare

Det är värt att säga att spelet Farm Frenzy Free erbjuder möjlighet att spela ett tag eller välja ett oändligt läge. I det första fallet måste du följa de inställda förutsättningarna för att passera den aktuella nivån och komma till nästa. Det andra alternativet innebär ett mer avslappnande spel, men det kommer att bli tillgängligt när de första 24 etapperna finns kvar i klassiskt läge.

Börja spela.

Hvis du först introduceras till den här produkten kommer det att vara användbart att ta reda på vad Merry Farm-spelet erbjuder.

Till skillnad från andra leksaker av samma genre ser allt ut kompakt och allt är till hands. Runt gräsmattan, på vilken djur betes, finns det olika strukturer. Du ser dem samtidigt, och du kan enkelt följa de processer som kräver din intervention.

Ibland måste du agera snabbt för att inte sakna någonting. Så gräset, så att det räcker för det ökande antalet fåglar och nötkreatur, samla ägg som röks av hönsen tills de är borta. Omfattningen av behoven kommer att visa om invånarna på gården plågar törst. Men kom ihåg att du sår gräs eller vatten dem, du måste betala för allt. Om du inte har tillräckligt med pengar kommer det snabbt att vara en brist i alla riktningar. För att förhindra detta, ladda från lageret i släpvagnen producerade produkter och skicka den till marknaden. När det säljer har du ett valutakonto.

I början kan du bara sälja ägg, men när fabriker och växter dyker upp, kommer olika produkter att bli mycket större, och de är dyrare. Till exempel får får ge ull, och det kan omvandlas till garn. Ko mjölk är slagen till smör, och kornet är malt i mjöl. En dag kommer du att kunna bygga ett bageri, och du kommer att producera bröd och kakor. Om du säljer olja mer lönsamt än bara mjölk, då kommer kakor att ge ännu mer vinst än olja.

Farm Frenzy Free är också kapabel att kittla nerver. Husdjur attackeras periodiskt av björnar, men så att de inte skadar dem, klickar på dem flera gånger, och de kommer att ligga i buret. Nu kan den lastas in i en släpvagn och säljs också på marknaden. Om du är för lång för att lämna en klumpig på domstolen, kommer han med tiden att skaka buret och gå ut för att åter vara skamlig. Även om leksaken är fri har den betalat innehåll. Till exempel, för riktiga pengar kan du köpa en katt, som istället för att du ska skörda produkterna och hunden, så att han kör bort björnarna. När du spelar med sådana assistenter kommer bonusar snart att visas, och du kommer att kunna köpa fler djur till din gård.

 

Spelar också