Far Cry Primal

Alternativa namn: Far Cry Primal

spel Far Cry Primal i Mesolithic.

skyttar fans av serien väntar på en riktig överraskning när bolaget & nbsp; Ubisoft Montreal presenterade sin nya projekt i en serie av Far Cry. Den enda spelare Far Cry Primal i genren action äventyr spelare bestämde sig för att skicka till stenåldern, snäckor med batonger, yxor, och tvingade att överleva i vildmarken.

Vi vet redan att Far Cry Primal nedladdning för & nbsp; en Xbox och PlayStation 4 & nbsp; kan vara 23. 02. 2016 och den 1 mars och ndash; Windows. Produkten kommer att släppas i insamlings- och elektroniska publikationer, och om i det första fallet, innehåller spelet fysiska varor, kommer spelarna att få en andra ytterligare vapen och uppdrag.

& nbsp;

& nbsp;

I en värld av vilda djur.

man är inte främmande för att slåss med fiender. Denna förmåga, bär han sedan stenåldern, då det inte fanns några vapen, utrustning och varor för att överleva skador och sjukdomar. Den primitiva människan kunde bara förlita sig på sin egen styrka, list, smidighet, snabbhet och precision.

Människor & ndash; djur, också, men mer försvarslös i sin ursprungliga form. De har vassa klor och starka huggtänder, de är underlägsna & nbsp; i djuren på snabbhet och kraft, men de har en annan fördel & ndash; sinne. Stenar och träd förvandlas till ett vapen, som ersätter den saknade attribut anatomi.

Spelar på uppdrag av Takara & ndash; den enda överlevande av en familj, kommer du behärskar:

 • 20^^Luke
 • 20^^Axlar
 • 20^^batonger
 • 20^^Spears

användbar även för stenar som kan kastas i djur eller fientliga medlemmar av andra stammar.

hjälte längtar efter hämnd för mordet på en familj och hitta en ny plats i en sådan grym värld. Ensam, första förlitar han bara på sig själv, men sedan lär sig att tämja den vildsinta rovdjur, och de hjälper honom i sammandrabbningarna. Vem skulle ha trott att de sabeltandade tigrar, björnar och vargar kommer att stå på sidan av den person, men det är så, och att jakt mammoths bli mer framgångsrika. De flesta av stommen inte bara ger massor av kött & ndash; varm hud & nbsp; är lättare att hålla sig varm och ben kan med fördel användas. Och om du tämja uggla, kommer det att bli en utmärkt scout, tittar under flygning stort område.

förhistoriska och moderna människor är inte mycket annorlunda & ndash; Det finns vänligt sinnade nationer och aggressiv. Thakkar i upplever en undersökning av företrädare för båda sidor, och om han kan få en viss ny kunskap, andra tvingade honom att gå med i striden, men de kommer att bli starkare och mer erfarna, som kommer att hjälpa honom hantera situationen.

I huvudpersonen har två uppdrag: brådskande & ndash; överleva i ständig fara, och Global & ndash; bli ledare för alla Oros. I båda fallen ska du alltid vara uppmärksam och gå mot målet, bemästra nya färdigheter.

  & nbsp;

  & nbsp;

  funktioner.

 • gör verktyg
 • 20^skapa vapen^
 • Hunt, ge mat
 • en eld för att hålla sig varm
 • Använd tillgängliga material med användning av
 • Utveckla din stam, vilket gör honom oövervinnlig
 • Bevisa att du kan vara de farligaste rovdjur i länet och kompetent ledare

Förutom huvudkampanjen, har författarna skapat ett tillägg i form av tre unika uppdrag och ndash; Legend of the mammut. Ladda ner Far Cry Primal med tillsats av spelarna kan göra det en förhandsorder.

I Far Cry Primal PC vaknar till liv på den gamla världen med den unika natur, djurliv och människor som har varit en integrerad del av avtalet. Detta är en unik chans att gå igenom prövning med värdighet, med hjälp av tillgängliga medel.

 • Var försiktig & ndash; Blod av djur dödats i jakten kommer att locka rovdjur.
 • Möjligheten att använda eld ger dig en fördel gentemot andra stammar.
 • Förlusten av en av den domesticerade husdjur kan göras upp & ndash; om du hittar och tillämpa ett visst ämne, kan du återuppliva.
 

Spelar också