FAR7

Alternativa namn: FAR7

FAR 7 på nätet & ndash; beroendeframkallande webbläsare MMORPG fi genre spel, vilket händelseutvecklingen i kosmos. Historien går att jorden för länge sedan dog. Ingenting kvar som var så bekant för människor. Och nu har de att vänja sig vid okända breddgrader skrämmande sin storhet utrymme. & Nbsp; Detta tar dig till en värld där, tack vare modern motor HTML5, Canvas och SVG planeterna kretsar, stjärnorna tindra mystiska ljus och ystra rymdskepp färdas genom den ovanliga universum. Du sitter bakom ratten i din egen rymdskepp och gå till äventyr. Ser fram emot att förvåna slagsmål, uppfriskande musik, oförglömliga flyg i realtid, spännande uppdrag, förmågan att handla och mycket mer. Alla som börjar spela FAR7 ganska snabbt upptäcker att han inte kunde bryta sig loss från åtstramning av spelet. Steg tillbaka i den virtuella världen, leva efter sina egna regler, och göra stora saker!

bli en fullvärdig medlem av utrymmet samfundet att hjälpa FAR7 & nbsp; Kontrollera. För att komma in i spelet kan du från någon bekvämt för dig sociala nätverk. Om du har en sida VKontakte, på Facebook eller på Twitter, inga problem. Om inte, hur mycket arbete du behöver för att skapa ett konto genom att skriva en e-postadress, användarnamn och lösenord?

Systemkrav är inte hög, så spelet Far7 tillgängliga för ägare av datorer med genomsnittliga parametrar. Notera emellertid att en modern webbläsare behövs. Till exempel, Firefox, Chrome eller Safari. När allt kommer omkring, använder projektet den senaste webbtekniken.

Låt oss ta en närmare titt på vad som är ett spel FAR7. Det är verkligen en enorm universum, där det alltid finns en plats för hjältemod. Det är en plats där du kommer att träffa kolleger tillförlitlig och kunna mäta sig mot värdiga motståndare. Denna sektor är i rymden, där förekommer både ökar höst. Hem & ndash; alltid hålla optimism och & nbsp; med tro på vår framtid. Starta FAR 7 & nbsp; spela, du kommer att tycka att i denna värld ständigt väva. Det kommer att finnas ett gäng fiender och jägare som drömmer att förgöra dig. För att inte vara ensamma med sina problem kan gå med i klanen. Att flytta från en planet till en annan, kommer du att hitta likasinnade människor överallt. Självklart, om du känner styrkan stannar ingen att rädda planeten ensam. Men de som försöker att slåss som en del av en stor flotta, slåss även uppskatta fördelarna med denna typ av spel.

Den främsta resursen är malmen. Eftersom det strider uppstår upprepade gånger. Malmen kan vara att vinna eller stjäla, och helt enkelt producera eller köpa i god tro. Förresten, om du känner att du är en värdefull resurs och tillräckligt och kan sälja en del av. Vad skulle vara intressant att göra, så det är forskning och uppfinningar. Och skaparna erbjuder en hel del pussel som kommer att glädja även den erfarna användare. Här, alla väljer vad han mest gillade. Så spelare kan njuta av möjligheten till fritt val.

Killarna från Minsk, sådd i sin ateljé, arbetat med härlighet. Användarna fick det ursprungliga projektet, som inte bara ger i framtiden, och ger dig möjlighet att bryta till fullo. Bekämpa pirater, robotar, främmande varelser, delta i grupp slagsmål och var inte rädd för att ringa någon som du inte gillar en duell. Var vid gott mod! Ahead svindlande segrar!

& nbsp;

Börja spela FAR7 nu gratis och du kommer att glömma allt som lättja är på din fritid! Uppskattar denna revolutionerande projekt på sina egna erfarenheter. Det är säkert att säga att besvikelsen inte är hotad. Det återstår bara att önska dig lycka till och en trevlig vistelse!

 

Spelar också