Far cry 5

Alternativa namn: Far cry 5

Far Cry 5: kult av tro.

The Far Cry 5 första person shooter spelet tillkännages för release i början av 2018 har rört tankarna hos socialt aktiva spelare. Scenariot för nästa Far Cry-serie utvecklades flera år och långt före den planerade utgåvan. Men samhället såg i det en länk med nuvarande politiska problem: valet av USA: s president, återtagandet av Storbritannien från EU. Och även om detta bara är journalisters knepiga kommentarer, har det verkligen inte varit utan politik. I synnerhet spelade skådespelaren Dan Hay att han var starkt påverkad av separatismens idéer. Under sin barndom och ungdom var han orolig under de två ländernas kalla krig och de ständiga terrorattackerna.

To spelarna, börjar spela spelet Far Cry 5, känna verkligheten av vad som händer, Dan ville skriva ett rimligt manus. För att göra det i två veckor gick utvecklingsgruppen till Montana. De studerade livets rytm, ideologi, religiositet, värderingar och ovillkor, att någon annan störde på deras vanliga sätt. Det var detta tillstånd som senare togs som grund för utvecklingen av händelser. Resultatet var en aktuell, väl genomtänkt spelprodukt om hur en sekt bildades i ett lugnt paradis som bestämde sig för att världens ände skulle komma. Trots att idén inte är original, sammanfaller den helt med de dogmer som sådana organisationer följer.

När den ledande pricklinjen öppnades mottog utvecklarna en framställan från en del av medborgarna som uttryckte önskan att fanatiker som antagonister presenteras som muslimer. Visst, denna röst kritiserades, och allt var oförändrat, vilket är förståeligt, med tanke på den ursprungliga ideologin inbäddad i projektet.

Fiktiv, men en sådan realistisk värld.

Efter meddelandet drömmer många människor om att ladda ner Far Cry 5, och ta ställning som vice sheriff. Det är från hans ansikte att agera, hjälpa de lagar och styrkor att administrera en vendetta.

. Åtgärden utvecklas i den fiktiva staden Hope, där den självutnämnda radikala profeten Joseph Sid tillkännager att han har kommit för att rädda människor från den eldande hyenen. Han förvirrar i invånarnas sinn förvirring och rädsla för att locka dem in i samhällets ledd "Gates of Eden" Bara de som har gått med kommer att bli räddade, men han räknar inte med frivillig vilja, och alla medel används. Och om någon aktivt motstår, blir själen "räddad" mot sin vilja genom ett enkelt skott i huvudet, naturligtvis efter en hård bön och absolution. När Sid flyttade från ord till hot, försökte de resonera med honom. Men när hoten ersattes av våldsamma attacker började människor, vars vilja förblev obruten, aktivt slåss mot sekterierna.

Efter att ha börjat i Far Cry 5 för att spela, är den assisterande sheriffens roll att arrestera sektorganisatören, som kallar sig fadern, och hans anhängare bröder och systrar eller "Bulletiner". Bland dem är särskilt aktiva:

  • Jacob, pensionär, nu coaching sin egen beväpnade enhet.
  • Fate skildrar en bra samaritansk kvinna för att lägga ner vaksamheten av människor, vilket tvingar Sid att lita på.
  • John använde advokatens position, köpte han en stor tomt för sekten i närheten av staden Hope.

Men i motståndet av spelet iPlayer Far Cry 5 finns det modiga hjältar:

  • Pastor Jerry prästen som blev ett vittne, som en del av hjorden, gick över till ledaren av "Eden-porten".
  • Nick Paradise pilot och en medlem av sekten, som bestämde sig för att lämna henne för sina egna barns skull.
  • Mary Fairgrave är ett av offren för sekterier. Hon är älskling av zucchini "Wings of Love", där blodet skurades, inklusive hennes pappa.
 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar