Faor

Alternativa namn: Faor Online, FAOR

C agens utforskar vi den ovanliga världen FAOR. FAOR på nätet & nbsp; - A MMORPG ( Massiva Flera spelare Online Roll - Spela upp Game ) som körs i webbläsaren utan att installera extra programvara, plåster eller klienter. A nlayn spel Faor Kör i en anda av fantasi, med kännetecken är hennes ursprungliga och unik känsla för humor. Spelet har enkla intuitiva gränssnitt och & nbsp; grafik.

Så börjar kasta sig in den magiska världen Faor nätet, måste vi först av allt registret. Gå med i spelet & nbsp; FAOR & nbsp; Det är ganska enkelt och praktiskt taget inte orsakar problem, men vi kommer att beskriva registreringsprocessen igen. & Nbsp; När du trycker på & laquo; Registrera dig & raquo; på hemsidan, kommer vi att bli ombedd att skriva in personuppgifter om tillstånd. Du måste ange brevlådan genom vilken kommunikation kommer att vara med oss, att välja ett lösenord och välj en säkerhetsfråga för återställning av lösenord i händelse av förlust. Dessutom måste du ange avtalet med Överenskommelse med användare onlinespel FAOR och samtycke & nbsp; med reglerna för själva spelet. Naturligtvis, bekanta sig med avtalstexten kan du göra övergången på lämplig länk. Vid lyckad registrering, kommer du att tas för att skapa en karaktär, om det finns en oväntad situation (till exempel & nbsp; du har valt brevlådan upptagen), kommer du att uppmanas att ange andra uppgifter. FAOR & nbsp; Online spel är en av de första, där du kan välja utseende på spelaren så färgstarka alternativ. Du kan skapa din karaktär med hjälp av några inställningar:

är den klass av det tecken som definierar spelstil teckenuppsättningen av vapen, liksom egenskaperna hos hjälten. Spelet har fem motsvarande klasser och laquo; krigare & raquo;, & laquo; killer & raquo;, & laquo; Priest & raquo ;, & nbsp; & Laquo; M. & raquo; och & laquo; Ranger & raquo;. & Nbsp; Spel FAOR & nbsp; Online ger en rättvis balans klasser, såsom Warrior är lätt att hantera med mördarna och rangers, men attacken magiker och präster tillfogar förödande skador som soldaterna oskyddade. Samtidigt präster lätt övermanna magiker mot attacker som de skyddas av kraftfull magi sköld. Warrior kommer att vara uttömda i en kamp med prästen på bekostnad av förmågan att läka sig själv från prästen. Online-spel FAOR liknar resten av karaktärerna ger för- och nackdelar. Dessutom har varje klass sin egen gren av klass färdigheter & ndash; specialkompetens.

- Namn: välja ett unikt smeknamn med latinska eller kyrilliska tecken.

Registrera dig & nbsp; FAOR låter dig anpassa utseendet med hjälp av några inställningar för valet av vilka vi kan uppfylla eller ha en lösning på din dator. Under utseendet svar:

- Form & nbsp; och ögonfärg.

- Form frisyrer.

- Hårfärg.

- Form skägg. (för manliga karaktärer)

- Färgen på huden.

- Färgen på kläder.

klar med att välja funktioner i karaktären, klicka på & laquo; Skapa & raquo;.

FAOR nätet & nbsp; registreringen inte kommer att ta mycket av din tid, så var inte rädd för högljudda ord & laquo; registrering & raquo;.

För att spela spelet & nbsp; FAOR nätet kan du från vilken dator som helst där det finns tillgång till Internet, eftersom systemkraven är så små att de är nu osannolikt att möta datorn, det inte träffa dem. & Nbsp; Detaljer vänja sig vid gränssnittet i spelet, som vi måste arbeta med. Det finns ett antal funktions fönster och rullgardinsmenyer. För att kunna spela spelet online & nbsp; FAOR & nbsp; Vi måste komma ihåg några relevanta delar av gränssnittet. Nedanför skärmen finns knappar för tillträde till viktiga kontroller. Här kommer vi att se tillgång till kompetensen hos karaktären, hans ryggsäck, karta eller lista över uppdrag och andra. Teckeninformation indikerar nivån av livet, mana, erfarenhet, liksom ett porträtt av karaktären. Med chatten kan du spela & nbsp; FAOR, kommunicera med andra spelare, organisera slagsmål i gruppen eller 1 på en konfrontation.

Nu mer om världen FAOR är & nbsp; en av världens jämvikts, vilket är & nbsp; Domän av harmoni och botten av världar. Det bebor en mängd olika varelser av olika raser. Här kan du träffa människor från de magiska älvorna förtrollad skog, om du vill kan du se foten invånarna & ndash; tomtar och dvärgar ,, liksom tystlåten orcher bedriver jakt, fiske och annat fiske.

I FAOR en enorm & nbsp; kontinenten som sträcker & nbsp; från väst till öst. Runt honom, havet, även om ingen vet om det finns andra öar och kontinenter i denna ändlösa vattenförekomst. I mitten av landet växte bara bergskedjan & ndash; krönet av draken som gav skydd i sina berg tomtar och dvärgar. I väster är en platå av Arcadia och den östra delen av & ndash; ett land ockuperat av Hunt tvingar mörkrets krafter. FAOR låter dig spela och glömma den grå vardagen av den verkliga världen och kasta sig huvudstupa in i en konfrontation fem lopp, det finns en plats precis där din karaktär.

 

Spelar också