Fallout: Revival Online

Alternativa namn: Fallout: Revival Online

Fallout: Revival Online - browser-mystiska genren, post-apokalyptiskt tema. Om du inte redan är i den första satte sig ner för att spela dataspel, så ska du redan vara bekant med den världsberömda spel - Fallout. Tillverkarna har förbättrat det, gjorde en intressant fortsättning på striderna för fansen - Fallout: ". Regeneration" Revival Online medvetet översatt

Game Fallout: Revival Online är lätt att använda, så att du kan spela det inte bara på datorn, men även på telefonen. Eftersom allt är bra för spelet är inte tänkt rågad systemkrav. Behöver bara

• Den genomsnittliga parametrarna för den utrustning,

• gör,

• anslutning till Internet.

Fallout: Revival Online-registrering är dessutom inte ge dig en massa krångel. Ganska snart kommer du att kunna ta form i spelet under spelet Fallout: Revival Online. Vi råder dig att kontrollera riktigheten av som personuppgifter, till exempel e-post. Den skickar uppdateringen och all viktig information om spelet.

Proceed

1. besök den officiella webbplatsen för spelet Fallout: Revival Online;

2. välj avsnitt - registrera,

3. skriva in dina inloggnings;

4. Välj ett golv som du uppfyller,

5. ange adressen till din nuvarande e-postadress,

6. tänka på och skriva ner ditt lösenord, som består av minst sex tecken, råder vi honom att inte tillämpa någon annanstans;

7. klicka på objektet - registrera dig.

Och sedan får du i slutändan inte är bortglömd stad Water City - den enda överlevande av katastrofen, vilket hände i alla fall. Spela online spel Fallout: Revival Online snarare noggrant. Eftersom hela spelet som du kan förvänta fara inte bara från olika monster, men också från samma människor, precis som du. Världen är full av överlevande, läckra varelser som inte har något att överleva. De gör uppror mot varandra för att överleva - ett krig startar. Och du deltagare.

I Fallout: Revival Online spela Du kommer att ta upp ett yrke som du vill. Eftersom möjligheten att välja en klass eller ras är inte tillgänglig. Ditt liv, de pengar jag beror på valet av ett yrke, precis som i verkliga livet. Du kan vara: Hårt, Chef, Smed, apotekare, aggressiv fighter, forskare eller Visor. Staden har återställts efter en kärnvapenexplosion, så det finns bostadshus och marknader där du kan köpa allt du behöver.

Kanske spelet Fallout: Revival Online närvaro kan glädja er alla att leva bekvämt

• privata badhytter,

• Butiker;

• marknaden;

• Bank;

• jakt håla;

• arena;

• och till och med en remsa bar.

I spelet kan du spela Fallout: Revival Online gratis, men fortfarande några av de delar som behövs för det liv du måste köpa för riktiga pengar.

Grafik, ganska bra för mystik och lämpliga musikaliska ackompanjemang.

Du har redan beslutat att spela? Känns som att vara vaken som bär en speciell kostym specifikt, där åtminstone visar skillnaden mellan en man och en kvinna.

 

Spelar också