Fable Legends

Alternativa namn: Fable Legends

spel Fable Legends baserat på legender och berättelser.

Det är inte seriöst ser spelet Fable Legends, mer som en munter saga med inslag av hjältesagan. Men som det var tänkt av författarna & ndash; göra det bästa av en allvarlig historia med lite humor, men inte barn, i hopp om att projektet i genren action -RPG locka alla åldrar.

Det är planerat att Fable Legends kan laddas ner One Xbox och PC med Windows 10. Öppen beta -testning kommer att ske under våren 2016 Och samma år, är utvecklaren och utgivaren Studios Lionhead Studios Microsoft kommer att släppa spelet.

Den första utgåvan inte överflöd platser och karaktärer kommer att göra sina åtgärder i centrala staden, men författarna kommer att skapa en rad uppföljare, gradvis utöka kartan, en del av karaktärerna och annat. När det gäller lägen, kommer spelare att kunna välja en enskild användare eller ett kooperativ. Men för att stoppa valet på ett enda pass, kommer du inte vara ensam och ndash; Nästa blir företaget av karaktärerna, datorstyrd.

Hittills är projektarbetet i full gång, är spelare som försöker att lära sig mer om vad de förbereder utvecklare. Varje nyheter animatedly diskuteras och sprider sig snabbt, och det blev känt att ladda ner Fable Legends kommer att vara möjligt att modellera free-to -play.

öde hjälten & ndash; ditt öde.

Händelserna äger rum i ett tätbefolkat värld av Albion, där det förväntas det fanns en situation där den allestädes närvarande onda hindrar härliga hjältar att leva fredligt, lyckligt, så bra någonsin efter.

Innan Quartet framträder alla de goda & nbsp; en skurk & ndash; ledaren för troll och orcher. Ja, en skurk, men under dess kontroll en hel del aggressiva hantlangare, och den använder aktivt sin makt för att ädla krigare nasylaya hans armé för att hindra dig utföra goda avsikter.

Förutom den enorma gröna freaks ledare sätter fällor och manipulera vädret orsakar olika katastrofer. I allmänhet tråkiga hjältar kommer definitivt inte, och om det blir, kommer huvud skurken tar hand om deras mod.

 • Scary skyddas i de mest utsatta områdena arbalester rustning.
 • swordswoman tunga magiska sköld.
 • Söt killer med raffinerade sätt.
 • stygg, rolig häxa, kan enkelt frysa alla, och låtsas att det inte är.

  med hjälten du befinner dig i en värld där magi, legend och historia blir ett. Du väntar på de fantastiska uppdrag, utmanande uppdrag, konstiga möten med intressanta karaktärer som befolkar Albion. Du bestämmer rollen & ndash; sly bedragare, orädd krigare, modiga legosoldat eller dygd i sig.

  Din karaktär förtjänar bättre, så se till att han inte behövde växeln.

  Deras styrka och makt strejker kan ökas gradvis för att ge den privilegier efter att ha passerat uppdrag i Fable Legends på PC.

 • Processor: Intel Core i7-860 Quad 2.
 •  

  Spelar också