Everquest II

Alternativa namn: Everquest II

& nbsp;

Everquest II nätet & ndash; multiplayer rollspel med storskaliga strider och episk berättelse. Spelare kommer återigen att erbjuda en slående värld Norrath i vilka händelser utvecklade populära Everquest. Men de fruktansvärda katastrofer ändrade det till oigenkännlighet. Invånarna försöker anpassa sig till nya livsvillkor och ständigt tvingas kämpa för sin existens. Många ohyggliga monster törstar leda till att du irreparabel skada på samma uppgörelse mellan spelarna, men det finns också ett behov av att genomföra uppdrag som inte stoppa utvecklingen av på plats och ndash; Kort sagt, det finns ingen fred! Ditt arbete i denna värld är intressant och varierande. En enda strävan är ca 8000! Och mystiska platser som kräver forskning, ett stort urval av hantverk väntar hantverkare, plus spännande evenemang tillsammans med sina kamrater. Tja, om du blir medlem i guilden, måste du sprida fantasi kriget mellan lagen. Allt detta och mer blir livets mening för invånarna i fairy virtualitet. Gå e ver q uest 2 gratis! Detta gör att du eliminera tristess från din fritid!

dig att registrera i spelet Everquest II. Dessutom, se till att datorn enligt den önskade konfigurationen. Minsta systemkrav är följande:

- Windows 2000 / XP,

- Pentium IV-processor eller Athlon XP c 1 GHz,

- RAM 512 MB,

- kort & nbsp; ATI Radeon 9000 eller GeForce 4 (förutom serie MX) & nbsp; c 64 MB videominne,

- DirectX-kompatibelt ljudkort,

- 7 GB ledigt hårddiskutrymme;

- Internet är inte mindre än 56 kbit / s.

Den mycket Everquest 2 registrering & ndash; en enkel process. Genom att skapa ett konto, & nbsp; Du måste fylla i följande områden: spelarnamn (stationsnamn), lösenord, bekräfta lösenord, e-postadress, land, födelsedatum. Kontrollera sedan rutan för att bekräfta att du accepterar användaravtal. En prenumeration på intressanta nyheter & ndash; automatisk. Det är allt, nu kan du säkert spela Everquest 2, eftersom du är en officiell medlem.

Först av allt, du skapar din karaktär. Game Everquest 2 erbjuder ett urval av 24 lopp och 16 klasser. Din karaktär kan vara helt unik, särskilt på grund av sitt utseende du ställer personligen. Du måste också bestämma vad som skulle vara så bra att göra. Det är ett yrke. Du kan välja väg köpmän, hantverkare, lära egna för att skapa olika objekt, och så vidare. n. Nybörjare kommer helt enkelt vänja till och förstå de viktigaste punkterna. Det finns en härlig ledtråd system. Dessutom är gränssnittet lätt nog, även en vattenkokare i det hela klart, inte användaren förtroende!

Everquest II spel, där det inte är nödvändigt att vara unsociable och andra aktörer. När allt kommer omkring, de kan utbyta värdefulla saker att hitta bland dem likasinnade, dela olika vevhuset. Men detta är inte obligatoriskt! Ingen sugs in i deras samhälle, om du inte vill. Spelet har en plats och ett enskilt företag. Så, tänk på det som en enkel rådgivning. Förutom att vara användbara för att ta hjälp, glöm inte om en anständig klädsel. Valet av vapen, rustningar och olika drycker behagar. Men det är inte allt. Att spela Everquest II Du måste behärska stridsteknik, lära magiska trollformler. Suck din karaktär, gör honom oövervinnlig!

Flytta genom nivåerna, du upptäcka nya aspekter av spelet. Med tiden, ger Everquest 2 online spel en möjlighet att förvärva och fästen, och bygga ditt eget hus. Gå vidare till önskedröm! Var inte rädd för de hinder som kommer att möta på vägen! Skulle inte du kunna hantera olika det elakt troll, orcher, drakar och statyer komma till liv?

Om du har beslutat att göra ett abonnemang, inte lämna den i garderoben. Efter att ha spelat spelet Everquest II ren glädje! Tro mig, kommer det inte att ångra! Lycka till!

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar