Euro Truck Simulator 2

Alternativa namn: Euro Truck Simulator 2

Game Euro Spår Simulator 2 - fortsättning av den berömda pro-life simulator åkarna projekt. Som framgår, spelarna till en själ som simulatorer som inte gör 90%av bollinnehavet i spänning och utveckla listiga strategier och planer, utan bara ge en möjlighet att slappna av och leva livet för den vanliga människan. Utvecklarna av detta projekt var det tjeckerna SCS Software. Fortsättning av den legendariska simulator totalrenoverats och ståtar med förbättrad prestanda, fler roliga aktiviteter och, naturligtvis, mer avancerad grafik. I allt detta kan du vara säker på att bara titta till Euro Truck Simulator 2 video trailer.

Det huvudsakliga syftet med utvecklarna av projektet, var så nära som möjligt till verklighetsspel verklighet. Nu är inte alla vägar du kommer att kunna övervinna snabbt och smidigt, har spelet Euro Truck Simulator 2 förberett för dig några överraskningar som finns i genomförandet av trafikstockningar på vägarna och kola. Kommer att variera och orsaka trafikstockningar (som du kan lära dig under spelet), och beroende på vilket alternativ du har att välja ut de föreslagna situationer. Skaparna har försökt sitt bästa, för nu datorn kör enligt alla regler av vägen (med hänsyn tagen till alla nyanser - störnings höger, mindre konventioner och så vidare - det kan bara inte få dig att ladda ner Euro Track Simulator 2).

Vid denna tid projektet är perfekt insåg systemet med vägmärken. De flesta av dem är avsedda att begränsa rörelse hastigheten på din hjälte. Ursprungligen satt hastighetsgränsen är 90 kilometer, men om du vill den här inställningen kan du avaktivera. När du har möjlighet att Euro Truck Simulator 2 nedladdning, kommer du att se själv i "legitimitet" i den nya versionen av spelet, eftersom det finns även bilar hastighetsbegränsningar för vissa länder.

Naturligtvis, som i alla simuleringar, erbjuder spelet Euro Track Simulator 2 deltagare några accelererad speltid. Din förare kan köra utan att vila på 11 timmar, men efter den här gången är det snarast ta 9 timmars vila, och du måste planera i förväg för att kunna få till ett anständigt hotell för natten. Simulering av trötthet också insåg väldigt realistiskt, nu när din karaktär kommer att vara uttömda av trötthet, är spelet skärmen helt mörk, och kontroll av fordonet kommer att verkligen förlorat, som sannolikt kommer att provocera träffa din hjälte i en olycka. Sedan, för att fortsätta i Euro Truck Simulator 2 spel, kommer du behöver reparera bilen till bensinstationen. Om så önskas, kan även stängas av simulering av utmattning i inställningarna.

Alla som vill Euro Truck Simulator 2 nedladdning gratis att meddela att spelet kostar för närvarande ca $ 20, när man köper det på den officiella hemsidan.

 

Spelar också