Euro Truck Simulator

Alternativa namn: Euro Truck Simulator

Game Euro Track Simulator - en lugn lek, perfekt för en lugn semester bort kalla vinterkvällar. Denna simulering spel som perfekt förkroppsligar de bästa egenskaperna hos den ekonomiska strategin. Det är lite av en spelveteran, som sin officiella release ägde rum 2008, 2012 och sista projektutvecklare har redan lagt fram sin fortsättning. Spelets grafik är definitivt inte den mest högkvalitativa och ljust, men det har blivit norm i fråga om genomförandet av simulatorer åkarna. Projekt av det här slaget i princip ta sin tomt och utförande gameplay.

Game Euro Truck Simulator - din chans att bli lastbilschaufför. Om du alltid har drömt om att bli lastbilschaufför transportera olika varor över vidderna i landet, det här är din chans. Spelet spelas från den första personen, men eftersom skärmen visas alla hastighetsmätare och skärmar. För att bättre förstå vad är det här spelet kan du se en speciell Euro Truck Simulator video trailer. Förutom alla deltagare kommer att ha tillgång till kartan, som kommer att tillämpas i förväg om exportvägar. Allt gjort så realistiskt och tänk, så varje förare kan justera spegeln på dig själv. För att se till att din karaktär är inte trött, ställ in skärmen till lämplig skala indikatorn.

Euro Truck Simulator Ryssland och många andra länder har lyckats uppskatta. Framför varje spelare kommer att ha ett stort antal uppdrag och uppgifter för vilka prestanda beror incitament bonus och kontanter utmärkelser. Din karaktär kommer att noga övervaka tillståndet för din bil (som också är lätt att göra med en speciell exponentiell skala) och reparera den när du behöver för att inte fastna på vägen någonstans.

För att ytterligare intriger dig, och du kan snabbt ladda ner Euro Truck Simulator, berättade om projektet finns på karriärstegen, det vill säga hela spelet kommer du att stå framför ett bestämt syfte. För att nå det frodigt av varje nytt arbete, måste du spela Euro Truck Simulator, utför en rad specifika uppgifter. Spelaren är inte uttråkad, jobb med varje ny nivå blir mer komplicerat.

När du blir en förare razvozyaschim belastningar i olika riktningar, måste du ta hand om att få licenser och visum. Samla upp den önskade mängden pengar, kan du köpa ett tillstånd för inresa i ett visst land. De licens kostnadsökningar beroende på storleken på landet. Spel designat för småsaker, så att du som förare kommer att krävas för sig att få ett tillstånd för transport av farligt gods. Som du kan se, kommer du inte bli uttråkad när du kan ladda ner Euro Track Simulator.

Även trots att det i dag är det inte möjligt att spela i Euro Truck Simulator gratis nedladdning (deklarerat värde varierar mellan 7-8 dollar), många spelare är aktiva deltagare i projektet och lära sig att leva som en trucker.

 

Spelar också