Eredan ITCG

Alternativa namn: Eredan ITCG

Spelet Eredan & ndash; nya, men miljontals gratis webbläsare favorit kortspel. Det flyttar spelaren från verklighet & nbsp; i en ovanlig magisk värld där du kan bli någon & ndash; en stor krigare eller en mästare på handel, enkel stadsbo eller en trollkarl. Spelet fångar de allra första sekunder, som i en drömvärld är mycket spännande. Trots att spelet förklaras som ett kort, det finns en mängd olika rörelser helt enkelt fantastiskt. Och det bidrar till att ge en fantasivärld och en otrolig mängd spel drag.

Kraven för spelet är enkla:

1.                        Tillgång till Internet vid en hastighet på minst 500 K / s.

2.                        OS & ndash; XP, Vista, 7 eller motsvarande.

3.                        Minne för mindre än 1 GB.

4.                        Grafikkort och ljudkort.

5.                        Minimala ledarförmåga såsom patiens spel.

Spelaren kommer att hitta något för alla & ndash; till exempel, samla kartor och karaktärer, och handeln med andra spelare i spelet, delta i turneringar, spel och många spel. Eredan ITCG nätet - mer än 700 kort, som kommer att vara nyckeln till otaliga kombinationer. Och vidare & ndash; alla mekaniken i spelet är utformat för vad du måste leta efter kort, kombinera dem, ändra och så vidare.

Om du har valt att engagera sig i insamling, sedan gör dig redo för vad du måste leta efter enkla och komplexa kartor, sällsynta och vanliga, och så vidare.

Än idag, miljontals spelare tillbringar många timmar på kortspel. Och varje dag finns det mer och mer. Eredan ITCG registrering enkel också helt gratis. Det enda som kan komplicera det lite & ndash; är bristen på ryska språkversion. Du kommer att behöva spela en rudimentär kunskaper i engelska.

Spelets gränssnitt är enkelt, användarvänligt och intuitivt samtidigt, så det finns inga svårigheter att förstå vad de ska göra och hur. Utvecklarna lyckats skapa inte bara ett bra spel, men samtidigt att bidra till det på två sätt & ndash; helt enkelt registrera eller logga in via Facebook (Facebook).

I början av spelet hjälper reglera flicka Amnesia. Och utbildningsprogrammet består av endast tre steg. Men författarna menar att särskild uppmärksamhet bör ägnas åt det första steget. I det att kämpa mot de två vargar är en hjälte. Det är nödvändigt att ta reda på vad som är kort och hur de spelar. Efter det bör man ta itu med tävlingarna, eftersom hjälten kan tillhöra en av flera raser - människor, alver, djur, undead t. d. Dessutom kommer varje tecken vara bunden till klassen. I spelet de också få & ndash; erfarna tuffa krigare, oren i händerna på en marodör, en klok präst. Det finns också en guild, som ansvarar för specialiserade kompetens.

I den andra fasen av utbildningen kommer att behöva kämpa med soldaterna. Spela Eredan ITCG är också intressant eftersom det alltid har att spela med riktiga hjältar, att lära av dem konsten att bekämpa och därmed göra sina egna beslut, att söka vägar ut ur svåra situationer. & Nbsp;

Eredan ITCG spela kan vara oändlig, eftersom det inte bara kommer att samla insamling, men också göra din egen däck, kombinationer, och så vidare. d. Förutom att spelet butiken köpa dyra och värdefulla kort, snabbt pumpa hjälte.

& nbsp;

 

Spelar också