Empire Universe 2

Alternativa namn: Empire Universe 2

Game Empire Universe 2 inrätta ett webbaserat massiva online-spel där du kan välja din egen väg i galaxen. Du kommer att kunna välja mellan 9 olika raser med sina egna unika egenskaper och nbsp; statistik och utgångs platser i galaxen kartan i spelet Empire Universe II . Samla 10 olika resurser via gruv asteroider och skräp, som ökade med 21 olika rymdskepp chassi med över 66 komponenter - detta gör att du kan ha en hel del utrymme för experiment. Med 146 olika tekniker till forskning, kan det här spelet inte vinnas eller förloras. Det finns ett starkt fokus på allierade gameplay Empire Universe 2 på nätet , och så bör du delta i en av de många imperier eller skapa din egen. Använd dina krigsfartyg för att bekämpa realtid strider mot hundratals motsatta spelare och trupper, att fungera som en sista försvarslinje när alla dina skepp är förstörda Empire Universe [2 ] 2 på nätet .

du kan bli en vetenskapsman, pirat, krigare, handlare och prisjägare i spelet Empire Universe 2. Med över 120.000 planeter i 10.000 sektorer i spelet kommer att vara tillräckligt med utrymme för alla!

Före pjäsen Empire Universe 2, se till att din dator uppfyller dessa systemkrav såsom frekvens av processorn - 2GHz ; RAM -1GB; Grafikkort - 128 MB. & Nbsp; Gå med i ett spel Empire Universe II tar inte mycket av din tid och kommer inte att orsaka problem:

1.                   På huvudsidan, du väljer & laquo; registrering & raquo ;;

2.                   Ange namn,

3.                   måste ange en giltig e-post;

4.                   Ange ett säkert lösenord;

5.                   Välj och laquo; registrering & raquo; och Empire universum 2 registrering är över.

Spelet har specialfunktioner. Detta är ett spel som har världens första 3D rymdgrafikmotor som använder JavaScript. Spel Empire Universe II ger slaget i realtid och interaktiva rapporter om strider, 10 olika resurser, 21 olika chassirymdfarkoster 146 tekniker. Rymdfarkoster Empire universum 2 på nätet kan vara helt sammansatt av 66 olika komponenter. Redan byggda rymdskepp kan rekonstrueras eller uppgraderas - befälhavare påverkar styrkan i flottan. Stor vikt spel Empire Universe 2 placeras på fackföreningarna att främja. Justering (neutral, en forskare, en krigare, en pirat, en näringsidkare, prisjägare) spelare baserat på hans spelstil i Empire Universe 2 på nätet .

Spelare kan grupperas i imperier, kan du ordna kampen kampanjer planeterna kan erövrat.

kommer Empire Universe 2 lek och inse att för de första 30 dagarna, kan du skapa din planet, att inleda en undersökning för att få resurser, och så vidare. d. Vid denna tid, kommer din planet vara helt skyddad, men dina flottor kan bli attackerad. Efter 30 dagar, skydd av Empire [två] Universe 2 på nätet är klar, oavsett hur många har beröringspunkter.

Game Empire Universe 2 ger dig möjlighet att bombardera fartyg på ytan, som kan angripas av rymdfärjor. Fartygen på en planet som heter rimlig och omfattar reparation av fartyg, återvinning fartyg fartyg.

Game Empire Universe II kommer att ge dig en mängd olika nationer. Till exempel Dzhamozoidy - en nation som levt i symbios med sig själva och sin omvärld. Detta visades genom en logotyp som speglade ursprung och enighet av folket i pjäsen Empire Universe II . Veganiantsy är typ av monument vilja. Deras metabolism skiljer sig mycket från andra arter Empire [två] universum 2 på nätet . Det är känt att människor var tvungna att anpassa sig till olika klimatförhållanden under deras utveckling. För detta ändamål, har människor anordnad i anslutning triviala Empire [två] universum 2 på nätet .

& nbsp;

Å andra nationer kan du lära dig mer genom att spela i Empire Universe 2 på nätet !

 

Spelar också