Empire: Four Kingdoms

Alternativa namn: Empire: Four Kingdoms

Game Empire: Fyra kungarikor om medeltida riket.

Om du gillar att leka leksaker på din mobiltelefon rekommenderar vi Empire: Four Kingdoms MMO-strategi för Android, iPhone och iPad. Utvecklingen tillhör företaget Goodgame Studios, som tog hand om anpassning på flera språk, och du kan välja en lämplig. Händelser äger rum under kungar och riddare, så att medeltida atmosfär regerar i allt. Efter en kort introduktion, under vilken hjälp att hantera ledningen, fortsätt till självständig åtgärd.

Empire: Four Kingdoms nedladdning är inte svårt, eftersom det är tillgängligt gratis. Men om du är en av dem som inte kan vänta på att utvecklas snabbare, förbered dig för att regelbundet skicka från ditt konto en liten summa för att påskynda byggandet, gruvan eller förbättra byggnaden. Om du föredrar att spela på storskärmen kan du ladda ner Empire: Four Kingdoms på din dator, och det här blir en webbläsarbaserad leksak med samma inställningar som den mobila versionen.

Vi gräver till ett nytt territorium.

Ett spelare tilldelas en mark, som måste skyddas och utvecklas. Bygg in i byggnadens rike, dra ut resurser, träna armén. Gradvis kommer gränserna för ägodelar att expandera, eftersom det blir fler behov. Det finns många byggnader, och åtkomst till dem öppnas gradvis, men de viktigaste är:

  • Mine brytning
  • Sawfish
  • Fermy
  • Keep services
  • Tables

En dag låter de dig ackumulera användbara material, andra är ansvariga för mat, andra behövs för att skydda riket. Du kommer också att ha spioner. Å andra sidan är det användbara killar som hjälper till att ta reda på den militära potentialen och ekonomin i grannlandet, men å andra sidan kan de bli ett problem. Till exempel, ibland spänner de människor, och bränder börjar bryta ut i staden.

Det bör också beaktas att spioneri för grannar är inte bara dig, men andra spioner spionerar också på dina länder. För att fånga dem, skicka vakter patrullera gatorna. En fångad spion kan ta reda på värdefull information om vem skickade honom och skicka sin armé till kunden.

Game Empire: Fyra kungarikor låter dig välja taktik för utveckling av händelser. Försök att förhandla fredligt, och bara om diplomati inte ger resultat kan deltagande i strider inte undvikas, så att du fortfarande måste attackera eller försvara från tid till annan. För detta är det nödvändigt att skickligt använda de tillgängliga krafterna, ordna dem ordentligt och tillämpa de tillgängliga verktygen på platsen.

Det finns också ett val att hantera fienden själv eller att förena med vänliga kungarikor. Valet ska göras varje gång individuellt, baserat på dina möjligheter och fiendens styrkor. I det här fallet kan vi ge råd i samhället att uppträda aktivt, så att du kommer att bli känd och uppskattad. Om du aktivt deltar i alliansens liv, om det finns en attack på dig, finns det fler chanser att samtalet om hjälp snabbt kommer att reagera. Dessutom finns det valfria kontor i sådana föreningar. Förutom ledare och deras assistenter finns diplomater, de hjälper till att skapa fred mellan allianser eller släppa ut krig, först efter att ha studerat deras förhållande. Rekryterare är engagerade i sökandet efter nya medlemmar i alliansen, marshalerna befaller de viktigaste krafterna, och kassörerna övervakar fyllningen av det interna kassakontoret.

Empire: Fire Kingdoms spel har många ansikten, men det är omöjligt att berätta om allt i detalj. Det kommer att finnas invasioner av nomader, samurai och andra utlänningar. Det finns en studie av nya länder med svåra eller gynnsamma förhållanden, deltagande i kungliga försök och mycket mer.

 

Spelar också