Eden Eternal

Alternativa namn: Eden Eternal

Spelet Eden & ndash; spel för två år sedan i animestil, som är avsedd för ett stort antal användare samtidigt. Dess huvudsakliga funktion är väsentligt annorlunda spel från samma strategier - det är en möjlighet att spela inte ett tecken, med flera omkoppling samtidigt mellan flera klasser. Om du väljer Eden Eternalv spelar du inte behöver räkna med en snabb uppstigning till toppen av perfektion och en enkel seger. Du måste bryta huvudet över hur man ska vara modig, stark och kraftfull karaktär.

Det sägs att för varje klass finns för olika stridsegenskaper. Det kan vara inte bara bonusar som en eller annan hjälte blir för skadan, möjlighet att välja olika typer av vapen, förmåga att kalla hjälp av djur, och mer. Allt i spelet kan avnjutas av spelare på fem klasser, men ändra den ena till den andra tar ungefär 20 sekunder på en bra hastighet internet.

Kraven för spelet är ganska standard:

1. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Tillgång till internet med hastigheter på minst 600 K / s.

2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Operativsystem & ndash; XP, Vista, 7 eller motsvarande.

3. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Minne för mindre än 1 GB.

4. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Minne & ndash; minst 1 GB.

5. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Grafikkort.

6. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ljudkort.

7. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Minsta spel färdigheter.

Eden Eternal nätet , spelarna kan bygga hela metropolen, det beror på fantasi och lust. Du kan utveckla ekonomin och den sociala sfären, ta jobbet och delta i genomförandet av många planer. På grund av detta, har spelaren möjlighet att vinna respekt för mästarna. Om du inte är villig att ta ansvar för hela staden, är det möjligt att ansluta sig till någon stad som bosatt och utvecklas där. Du måste gå med i guilden, att utveckla och hjälpa till att utveckla andra.

Eden Evig registrering är nödvändigt. Det kommer att ge möjlighet att njuta av alla bonusspelet. Vi får inte glömma den butik där du kan köpa allt du behöver. Registreringen tar mycket tid, det passerar på titelsidan av spelet (fälten är fyllda med namn, e-post och så vidare.

Förutom byggandet av fred har en chans att prova själv i en annan karriär & ndash; till exempel att delta i strider, strider, gå på skattjakt, och så vidare. d. Vid varje steg är det möjligt att pumpa hjälte och få en priser och bonusar. Som ett resultat, om du lär dig att korrekt kombinera militära räder och fredlig tillvaro, något ganska snabbt kunna bygga din egen stad och att utvecklas i honom en stark infrastruktur.

Eden Eternal spela online är mycket intressant också för att en gång i spelet kan spela upp till flera tusen människor. Men samtidigt i samma guild är bara tre dussin spelare. Med allt detta inte borde lura oss själva att om idag är vinnaren i en kamp, ​​så i morgon kommer du att kunna göra samma sak. Detta kommer att ständigt förbättra sina kunskaper och utveckla fler och fler nya strategi.

Play Eden Eternal som spelare i alla åldrar och ndash; eftersom det inte finns något att göra för alla. Så det & ndash; spela och förbättras.

& nbsp;

 

Spelar också