Eador. Världarnas Herre

Alternativa namn: Eador. Världarnas Herre

Eador Lord of the Worlds nätet & ndash; beroendeframkallande omgångsbaserat fantasy strategispel med element RPG . Genom gemensamma ansträngningar Unicorn Spel Studio och Snowbird Game Studios användarna var balanserad utkast med ett brett utbud av taktik och beteenden under striderna. I den linjära tomten intriger ligger, eftersom utvecklingen är inte någon särskilt mönster, utan beror på de beslut du tar här och nu. & Nbsp; Spel Eador. Lord of the Worlds & ndash; det är en enorm universum, fractured som ett resultat av en magisk katastrof in i många separata delar, vilka var och en är en separat värld. Huvudpersonerna & ndash; Kraftfulla Lords. De är avsedda till evigt liv, och för att vanliga dödliga kallar dem gudar. Men gudarna är inte främmande för all mänsklig och därför började en kamp med varandra för styrning av världar. De eviga käbbel och skrubbsår, blodiga sammandrabbningar och storslagna slagsmål & ndash; allt du behöver för att överleva, en gång bestämde sig för att prova på rollen av Herren och börja spela Eador. Herre.

Eador. Lord of the Worlds registreringen tar dig till en virtuell verklighet som är bokstavligen hisnande. Logga in till spelet kan vara med sådana sociala nätverk som VKontakte Facebook & nbsp; och post . Även om du fortfarande inte har skapat en sida i någon av dem, tar det inte lång tid. Processen med att skapa ett konto kommer att kräva införandet av viktig information, nämligen användarnamn, lösenord, e-postadress och ndash; och sedan har du tillgång till ditt konto när snart tid och lust.

Innan spelet, är det lämpligt att titta på listan över systemkrav:

- operativsystemet Windows XP ( SP 2) / Vista / 7/8,

- processorn Intel Kärna 2 Duo med en klockfrekvens på 1,8 GHz / AMD Athlon [ 1] II X 2 med en klockfrekvens på 1,6 GHz,

- grafikkort NVIDIA GeForce 8800 / ATI Radeon X år 1900 eller bättre,

- kompatibilitet DirectX 9. 0 c ,

- stödjande DirectX ljudkort,

- ledigt utrymme på hårddisken 2 GB

- 2 GB RAM.

är det första gången han befann sig i en fantastisk boning, titta noga och bestämma vad du vill bli. Eftersom ingen lockar dig att gå med i gott eller ont, valet är ditt handen. Du kan bli en riktig dygd, eller ett helt annat sätt, terrorisera alla runt. Man bör komma ihåg att valet av vägen i livet påverkar alltid tillstånd av karma, som är ett mått på illvilja eller välvillig karaktär.

Spelet Eador tillåter Lords att utrusta din egen lås, bedriva forskning omgivande marken, för att söka guld, kristaller, för att undersöka den mystiska tempel och antika ruiner, för att producera de resurser som krävs för att studera essensen av förtrollningen, med hjälp av en enorm arsenal av vapen och genomföra många andra aktiviteter. Vad bara inte kunna gå till förmån för den odödliga härskaren över önskedröm. Att förena under hans auktoritet så mycket som möjligt landet Herrens leder ofta diplomatiska förhandlingar, ingå olika fackföreningar, och om fredliga medel inte går bra, så utan ytterligare skrupler kan tillgripa militära aktioner och oförskräckt slåss och med varandra, och med farliga magiker och med ondskefulla krafter kaos. Det bör noteras att alla Herrens är ganska envis, och ingen bara inte kommer att ge den minsta bit av granatsplitter i världen. Kämpa väl och du är engagemang, inte för att behaga freebie hatade fiender, låt dem försöka ta ifrån dig något som du tidigare har haft sina ögon!

Eador Lord of the Worlds & nbsp; Du kommer att spela, med hjälp av alla typer av vapen, trollformler och olika krafter. Framgång beror på hur klokt lära sig att kombinera allt detta och du kommer att kunna känna subtila en given situation, att veta vid vilken tidpunkt det är bättre att använda. När allt kommer omkring, har varje enskild fragment sina egna regler. Och om till exempel, en trollkarlar kan lösa nästan alla i en annan, effektivare kan vara en paladin, eller drakar. I allmänhet, spelvärlden finns åtta tävlingar. Men ingen sätter dig ett val, att tvinga användningen av en strikt en av dem. Det finns en sådan sak som en tillfällig allianser, vilket innebär att med jämna mellanrum kan du samarbetar med en eller annan ras, var snart att vara ett med en helt annan ras. Det vill säga, du kan skapa arméer av legosoldater som tillhör olika raser. Inga begränsningar i detta fall, ger en känsla av frihet, som inte kan undgå att behaga användarna.

& nbsp;

Eador: Masters of Broken världen väntar på dig ! Följ med oss ​​och avgöra ödet för hela universum! Känn dess betydelse med unika spel, höja dig upp på din fritid, som visar en värdig motståndare, vad du kan! Lycka till!

 

Spelar också