DV8

Alternativa namn: DV8

Strategin kommer från det framtida spel DV8. Det kommer att få dig att känna det framtida krigare, kämpar för fred, godhet, mänsklighet. På marken, fanns det en stor stad - Whitespire. Världen vänds upp och ner, och nu våld, ondska, stöld - allt är tillåtet enligt lag. De som ändå fortsätta att stå emot den nya regimen, den så kallade skicka en länk där någon bryter ner och ge upp, och någon fortsätter kriget och försöker göra allt för att återgå till ett normalt liv! Att vara en av de skapelser Developer Plinga Play, DV8 nätet görs i de bästa traditionerna i detta företag. Bra grafik, roligt gameplay, spännande historia - det viktigaste för alla fan av online-spel. Naturligtvis, i större utsträckning, är detta spel designat för den yngre generationen av spelare, men vuxna har flera gånger sett henne.

Om det här minst en gång du har spelat något spel Plinga, starta i projektkonto, sedan skynda att behaga - för registreringsprocessen du kommer att reduceras till ett minimum. Mer exakt för dig registreringsprocessen fanns en tid när du registrerade i systemet för första gången, kan nu enkelt logga in och börja spela. Om du är nybörjare, sedan vara beredd på det faktum att för dig att DV8 registrering krävs, men i framtiden kommer du att kunna logga in i någon Plinga-spel under dessa uppgifter.

1. Precis i mitten av spelskärmen framför dig är en form för registrering. Trots att spelledningen inte är anpassat för ryska spelare kommer att förstå allting ganska enkelt.

2. System tillåtas registrera använda kontot till Facebook.

3. Om du föredrar en vanlig registrering - i den översta raden som heter «E-postadress» ange din e-postlåda.

4. Nästa i «lösenord» spela in din egen unika lösenord. Försök att välja ett lösenord som han kan så säkert skydda ditt konto från att hacka, och du kan säkert spela spelet DV8.

5. I linje «Användarnamn» måste ange ditt användarnamn som du vill använda i spelet, i framtiden kommer att användas i de flesta spel, utom då det kan finnas ytterligare för att ge namn till tecken.

6. Att systemet inte tvivla på godheten i era avsikter och var övertygad om att spelet ger dig tillgång till en verklig person och inte bot, måste du gå med på att acceptera de regler och avtal om användare, annars kommer du inte att kunna spela DV8.

7. Om du vill så prenumerera på ett nyhetsbrev på system fästingen «Jag accepterar villkoren ...», om inte, så hoppa över linjen.

8. All fyllning, tryck «Register».

Det här är ett intressant och spännande spel som hjälper dig att klara din fritid. Spela DV8 kan vara vem som helst. Så registrera dig, spela, gå in i spelet varje dag och få bonus från systemet efter var femte dag. I det här spelet kan du förbättra dina sociala nätverk vänner eller nya bekantskaper i samhället Plinga. Skynda, du behöver en kämpe för rättvisa

 

Spelar också