Dungeon Defenders 2

Alternativa namn: Dungeon Defenders 2

Spelet Dungeon Defenders 2 - gratis multiplayer strategi rollspel med en tredje person. Denna uppföljare hade tid att återfå projektanvändare Dungeon Defenders, där utvecklare ganska framgångsrikt korsade "torn" med RPG. Låt inte förvirra dig tecknad film och på vissa sätt för mättade färger. 3D-grafik bildformat, uppgifter är komplexa, rika gameplay indikerar att Dungeon Defenders 2 spel kommer att bli intressant är för vuxna. Spelet är inte utformad för punkare, och intresserad av det inte skamligt för olika kategorier av användare. Alla kan hamna i en fantasivärld många attraktiva saker att locka och göra återvända igen och igen till gameplay. Du kommer att hitta dig själv i ett magiskt land som heter Etheria. Du måste rädda henne från de onda krafterna värden. Olika typer av onda troll och Orgov kommer att få under fötterna. Förstör dem - en hederssak. Vänta inte på enkla segrar, dina fiender är starka och farliga! Men sedan, du var inte född i går - allt är väl, om du blir deras insatser!

Vid denna tid, ett nytt spel i det skede av PTA. Du behöver 2 Dungeon Defenders registrera dig för att kunna delta i testning. På den officiella webbplatsen måste du ange din e-postadress. När din ansökan har behandlats, kommer administrationen skicka knappen för att aktivera ditt konto, och du kan Dungeon Defenders 2 nedladdning. Beta inbjudan kan få vem som helst. Huvud tålamod att vänta i kön. Förresten, kan du sedan uttrycka sina önskemål om att utvecklare kommer att försöka ta hänsyn till i den fortsatta förbättringen av produkten.

Förteckning över minimikraven, inte kommer att överskrida de parametrar som krävs för att spela i Dungeon Defenders . Din dator måste uppfylla denna konfiguration: operativsystem Windows XP/Vista/7, processor Intel Kärna 2 Duo [_1_ ] @ 1. 8 Ghz / AMD Athlon 64 X 2 3800 +, grafikkort NVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon X1300 (video-RAM 256 Mb), kompatibel med DirectX 9. 0c ljudkort, 2 GB hårddiskutrymme och 1. 5 Gb RAM. Men det är fortfarande preliminära antaganden. Komplett lista över systemkraven kommer att vara kända närmare tidpunkten för lanseringsspel. Nu studio Trendig Entertainment arbetar för att göra spelet DD 2 fanns tillgänglig på plattformarna PC, Mac, IOS, Android.

Vad är skillnaden mellan en fortsättning av den ursprungliga? Det faktum att spelet Dungeon Defenders II har sådana uppdateringslägen som ett kooperativ och konkurrenskraftig. I samarbetsläget lagt till fler torn och gruvdrift, samt andra intressanta funktioner är planerade, till exempel förlängd story och 24 spelare. Konkurrenskraftig multiplayer-läge och är utformad i genren MOBA. Spelare kommer att tävla i lag om fem personer. Uppgift: att skydda sitt torn från fienden.

Så börjar du spela DD 2 och ni naturligtvis intressant att lära sig om dess funktioner. Det är en värld där det finns hjältar, kosmetika, husdjur, i spelet världen med en gemensam valuta, en värld där du kan välja den mest lämpliga klass värld där förväntar sig en oförglömlig kamp med onda monster. Du kan använda en stor arsenal av vapen och trollformler för att effektivt hantera fienden. Förutom möjligheten att bygga defensiva befästningar. Oavsett om du är en krigare, en trollkarl, en buddistisk munk eller elven jägare - har alla chanser att bli produceras önska. Naturligtvis har varje tecken sin egen förmåga, men strävar efter att utveckla måste du i alla fall. Fortsätta planerings höjder och bara ha en trevlig tid i samhället, såsom spel, som ni spelare. Förhoppningsvis kommer dina förväntningar inte besviken! Lycka till!

 

Spelar också