Driver: San Francisco

Alternativa namn: Driver: San Francisco

Spel Driver: San Francisco - en av de mest spännande tävlingarna i multi. Den grundläggande skillnaden i realism. Du måste noggrant slipa körförmåga och övervinna eventuella svårigheter spår. Som projektutvecklare blev känd Ubisoft, att tvivla på kvaliteten på spelet är inte nödvändigt - det är verkligen hög kvalitet och gediget genomfört projekt. Detta projekt är en logisk fortsättning på den hyllade Driver. Totalt sett är projektet liknar alla tidigare spel i serien, men ändå några stora innovationer inte nämner omöjligt.

Driver San Francisco Spelet ger möjlighet att bekanta dig med den fortsatta historien om två desperata förare och inbitna fiender, John Tanner och Charles Jericho, som ändå lyckats överleva efter en fruktansvärd shootout i Istanbul. Efter denna incident, killarna var fortfarande kunna återvända till sitt hemland USA. Nu Tanner har patrullerar gatorna i San Francisco, och Jeriko väntar dömande domstolen. Men de straffrättsliga Jeriko lyckades undkomma attacken mot en polisbuss transporterar honom. I ett försök att stoppa den skenande Tanner hamnar i en fruktansvärd olycka med en lastbil. Han överlever men faller i koma. Tja, eftersom du inte vill att snabbt ladda ner Driver San Francisco för att personligen förvissa sig om riktigheten i en sådan en otrolig utveckling?

Efter en sådan händelse Tanner kunde kallas «shift», vilket ger honom möjlighet att bli implanteras i kroppen hos andra personer om det behövs. Nu flyttar från bil till bil, kommer du att kunna fortsätta med framgång, verkar det, till och med självförgörande uppdrag.

När du kan ladda ner Driver: San Francisco, kommer du att bli förvånad över den stora flottan, tillgängligt för spelare. Det är mer än 120 unika och legendariska bilar som under spelets gång kan du uppgradera till nya höjder! Och inte så länge sedan, har utvecklarna lovat att överväga att lägga i Driver: San Francisco rysk maskin, för att uppmuntra alla ryska fans av projektet.

I detta projekt, kan du prova dig själv som förare kör på mer än 200 kilometer dyra. I detta fall, till skillnad från tidigare spel i fortsättningen av drivrutiner kommer att genomföras så mycket som 9 huvudsakliga spellägen, så att du kan göra spelet mer intressant.

För att lyckas ladda ner spelet Driver: San Francisco, måste du köpa en pre-knapparna för att komma åt den. Du kan göra det klicka på länken direkt från huvudsidan av spelet. För att utföra uppdrag kan du tjäna pengar, som sedan kommer att användas för att uppgradera en befintlig eller en ny bil.

Du kan spela dina poster för särskilda DVR, vilka ingår i Driver: San Francisco maskin. Och senare framgångar kan dela med dina vänner på sociala nätverk.

Skynda dig och du testar Driver: San Francisco pc, det är faktiskt en bra och spännande tävling!

 

Spelar också