Dragons of Atlantis

Alternativa namn: Dragons of Atlantis

Som du kan gissa från titeln, kommer spelet Dragons of Atlantis tar dig in i den magiska världen av drakar. Drakar är fortfarande de som var i dagarna av den förlorade kontinenten Atlantis. Enligt legenden om spelet i gamla tider folket i landet gick tillbaka till Atlantis. De fick kämpa för livet. Under de långa striderna skapades de fyra stammarna av Atlantis. Idag är dessa stammar har att kämpa med varandra till förmån för att bevara livet. Utöver vinnaren kommer att kunna få kontroll över hela den mänskliga rasen. Även hjälp i striden och ta segern i kriget kan Dragons.

Dragons of Atlantis på nätet är fortfarande en av de företrädare för spelbolaget Plinga Play. Alla dessa spel är av hög kvalitet grafik och sval gameplay. Till skillnad från de flesta andra spel av denna tillverkare i DA är inte möjligt att översätta hemsidan till ryska, så okunnig fortfarande måste spela med känsla. Vad är sant, är förvaltning spel så enkelt att vem som helst kan förstå det utan problem.

Om du tidigare hade träffat Plinga spel och kanske till och slog upp ett konto i tjänsten, då du Dragons of Atlantis registreringen kommer att ske enligt den förenklade ordningen, eller snarare kan du bara logga in i systemet på de registrerade uppgifterna. Om du är nybörjare, måste du fylla i ett enkelt formulär.

1. I mitten av fältet framför dig kommer att utgöra. Om du vill, kan du logga in med ditt konto på Facebook. Om inte, den översta raden på blanketten «E-post» skriv in din e-postadress.

2. Nästa i raden «Lösenord» ange ditt lösenord för att logga in på ditt personliga konto.

3. Golf «användarnamn» lista inloggnings ditt spel.

4. Låt systemet för att slutföra registreringen och du började så snart som möjligt att spela spelet Dragons of Atlantis, måste du acceptera användarvillkoren genom att markera raden "Jag accepterar villkoren ...».

5. Om du vill kan du prenumerera på nyhetsbrevet från administrationen platsen, kontroll av raden "Skicka mig nyhetsbrev», om du inte vill ta emot meddelanden, lämna detta fält tomt.

6. Efter att ha fyllt i alla fält och kontrollera riktigheten av fyllning, klicka på «Register».

Nu kan du inte bara gratis att spela Dragons of Atlantis, men kommer att gå smidigt i alla andra spel Plinga.

Under spelet måste du välja en hjälte, eller snarare att den tillhör en av de fyra stammarna.

1. Zolmek. Brutal zolmeki kunna hitta ett gemensamt språk med alla levande varelser, i synnerhet med drakarna.

2. Kaminer. Dessa tecken har ett skarpt sinne och fantastiska skicklighet de vet en hel del magi och vetenskap.

3. Soleriany. Sluga och hänsynslösa karaktärer. De vinner alltid till varje pris.

4. Amazoner. Modiga kvinnor krigare. De krigiska damer kommer inte att skrämma någon människa.

Välj stam, namnge din karaktär och ger staden dess namn. Nu kan du spela!

Det är viktigt att notera att spelet Dragons of Atlantis är helt gratis och tillgänglig för alla. Känn modiga krigare av medeltiden och försöka få makt över hela världen med hjälp av draken ...

 

Spelar också